Malbašić prodaje Stowa satove?
Malbašić prodaje Stowa satove?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ma ne Longines...a za Stowu ne znam....ali sam mislio da je kombinacija odlicna
next year at this time I'll be a millionaire
OK, tako već može. Jeste dobra kombinacija mada su cene Stowa hronografa prilično visoke i mislim da za te novce već može da se bira i kod drugih proizvođača.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
dragon,u pravu si.Ta Stowa je definitivno preskupa za 7750, ali taj dizajn,ajme!
Ali ako bi mogao birati neki ETA7750 sat sa hrpe 7750 satova nekog ludog bogatasa koji ih je odlucio sve podijeliti mislim da bi prvo posegnuo za tom Stowom.
Ili mozda za IWC Portuguese-om,ili mozda Damaskom,ma ustvari nije to ni tako lak izbor
Molim vas da mi samo neko nesto kaze o ovim satovima.
Certina automatic i Longines Grande vitese sta mislite o njima veoma mi je bitno vase misljenje pa da krenem u kupovinu.
Za novac koji sam izdvojio mogao bih kupiti oba
MOLIM VAS ZA MISLJENJE TO JEST ZA VRLINE I MANE
HVALA 41PytafkAaL._SS500_.jpggrand.jpg
longines kupi slobodno nema greske.
^ jos jedan glas za longines
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ali sad od nekih stvarno jacih brendova dodjosmo na Longines...a 4000 eura je jako dobra cifra ako se uzme u obzir popusti koje su negde jako dobri...
ne znam
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi