Hocu u narednih par dana da narucim Citizen AS4020,ali dvoumim se izmedju ove dve boje...
Vasa misljenja bi mi dodatno pomogla...
Hvala unapred!!!
Citizen model 1
LINK
Citizen model 2
Montre Citizen Homme Prestige AS4020 44B
Hocu u narednih par dana da narucim Citizen AS4020,ali dvoumim se izmedju ove dve boje...
Vasa misljenja bi mi dodatno pomogla...
Hvala unapred!!!
Citizen model 1
LINK
Citizen model 2
Montre Citizen Homme Prestige AS4020 44B
Uzmi onaj koji se tebi vise svidja, posto ces ga ti nositi.
Ja da uzimam uzeo bih verovatno crni, ali to ti ne pomaze mnogo.
U svakom slucaju sat je odlican.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovde se radi samo o boji kaiša ? I ja bih uzeo crni.
vezba stvara majstora
Kao sto kaze Rus, ti ces taj sat nositi, znas sta ti se vise svidja.
Ali ja bih uzeo crni izmedju ta dva sata.
I meni se vise svidja crni,ali ovaj zuti imam povoljno da kupim,ispod 300 eura...i mislio sam da dokupim kais crni,koji sam takodje nasao po dobroj ceni(originalan),ali mi se cini da se crni kais ne bi slagao zbog cifera koji je krem i krugovi su braon...sta vi mislite?
Sve je to do tebe. Moje misljenje je da nema veze sta je na ciferu, i da pored toga neke kombinacije mogu da izgledaju dobro.
Evo ja sam na svoj skyhawk stavio zeleni nato kais, a na ciferu nigde nema zelene boje. I po meni mnogo bolje izgleda nego da sam stavio crni.
5.jpg
Kaiseve bar mozes da nadjes razne, a da nisu skupi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prvi je pregledniji a drugi lepsi(meni)......kao sto su ti vec rekli,sam ces ga nositi pa tako sam moras i odluciti.....
@Rus,pozadina digitalnih cifara da ne kazem lcd-a je isto zelena kao taj nato kais........zato i pokazuje lepo
Poslednja ispravka: komsa (20.6.2013. u 14:57)
Meni se vise svidja drugi model,na braon kaisu.
Meni je ljepsi crni ali vidi ti sam sta ti se vise svidja, kaisevi nisu narcito skupi, tako da uvijek mozes dokupiti onaj drugi
Jas sum za 1 predlog so crni.
P.S: Crno si e crno nikogas ne izleguva od moda
Bookmarks sajtovi