ZENO-WATCH BASEL su odlični satovi, odličnog kvaliteta, odličnog dizajna, proverenog mehanizma. Ujedno nećeš pogrešiti ni sa jednim ali više obrati pažnje na Fortis satova, bolji su!
ZENO-WATCH BASEL su odlični satovi, odličnog kvaliteta, odličnog dizajna, proverenog mehanizma. Ujedno nećeš pogrešiti ni sa jednim ali više obrati pažnje na Fortis satova, bolji su!
pozdrav svima, evo da javim, sat je kupljen!
izbor je pao na ORIS!
evo linka sa detaljima, a slike stizu cim se vratim u BG!
http://www.oris.ch/collections/colle...=de&watchid=58
hvala svimsa na pomoci jos jednom!
p.s. takodje bih voleo da cujem sta mislite o kupovini?
Samo cu da kazem da je meni vizuelno prelep. Ne znam za detalje ali verujem da su karakteristike impresivne zar ne? A cena?
Who's your daddy?
bilo je zanimljivo cenkanje
ovako,
kada sam ga video u izlogu cena je bila 1200,- . posle malo cenkanja pristao je da spusti na 1100,- jer placam u kesu. rekao sam mu da cu razmisliti i da cu doci za par dana. kad sam se vratio trazio sam mu da spusti jos malo i na kraju ga kupio za 1050,- EUR.
imam i 'tax free' da pokupim na aedodromu tako da ce me izaci 917,- eur. mislim da je to dosta dobra cena za ovaj sat,
evo i karakteristika:
MODEL FEATURES
Reference: 01 643 7609 8454-07 4 24 34EB
Case: Multi-piece stainless steel case, minutes scale top ring
Dial: Black dial printed wave structure
Strap/Bracelet: Black rubber strap, stainless steel security folding clasp with extension Luminous
Material: Indices and hands Superluminova dark orange
GENERAL FEATURES
Movement: Automatic winding small second, date. Developed by Oris.
Size: 47.00 mm, 1.85 inches
Top Glass: Sapphire, domed on outside, anti-reflective coating inside
Case Back: Stainless steel, screwed
Operating Devices: Stainless steel screw-in security crown and Helium valve
Water Resistance: 100 bar (1000 m, 3281 ft)
Interhorn Width: 24 mm
MOVEMENT
Number: Oris 643, base ETA 2836-2
Dimensions: Ø 25.60 mm, 11 1/2’’’
Functions: Centre hands for hours and minutes, subsidiary second at 9 h, date window, date corrector, fine timing device and stop-second
Winding: Automatic winding, bi-directionally rotating red rotor
Power-Reserve: 38 hrs
Vibrations: 28’800 A/h, 4 Hz J
ewels: 27
pozdrav!
Poslednja ispravka: crane (17.7.2010. u 20:05)
Odličan sat, mislim da si napravio dobar izbor pogotovo ukoliko si ti zadovoljan sa satom.
Jedino što mislim da si trebao da uzmeš model sa čeličnom narukvicom obzirom na specifičan oblik kućišta kod Oris satova.
Kakvi su prvi utisci? Kvalitet izrade kućišta, narukvice, iluminacija kazaljki, odstupanja, 47mm nije preveliko? Možeš da postaviš neku fotku? Ukoliko budeš našao vremena i volje napiši review za sat, mislim da bi svi voleli da pročitaju par redova o ovom roniocu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat je FENOMENALAN! Svaka cast na kupovini.
Jel dolazis na okupljanje, pa da ga vidimo uzivo? U svakom slucaju - postavi slike obavezno!
Dobro cjenkanje,hehe!!!
Čestitke za "satić"!!! I ja bih volio da vidim slike(posebno na ruci),a i nekakav review kada budeš imao vremena!
hvala, hvala
na zalost na okupljanje necu moci da dodjem posto sam na putu.
slike stizu uskoro, tokom sledece nedelje.
sto se tice narukvice, odlucio sam se za gumenu najvise iz razloga sto sam do sada uvek nosio satove sa metalnom narukvicom, a i mislim da ovom satu savrseno odgovara. naravno uvek mogu naknadno da narucim metalnu ako se odlucim da promenim...
a sto se tice velicine od 47mm i ja sam mislio da ce biti dosta veliki ali kad sam stavio sat na ruku potpuno druga prica(mozda bas zbog tog specificnog oblika ORIS-ovih kucista). velicina je taman! probao sam i neke modele od 44mm ali su mi bili suvise mali tj. nekako mi nisu 'leglo' na ruku.
inace utisci su za sada fenomenalni!
kad budem imao malo vise vremena i kad se slegnu malo utisci potrudicu se da napisem jedan mali review, ali odmah da upozorim da nisam bas mnogo strucan
pozdrav!
Uopšte ne moraš biti stručnjak da bi napisao review! Karakteristike sata svi znamo,a ono što ne znamo je tvoj doživljaj i utisci o satu(kvalitet izrade i završna obrada,praktičnost,iluminacija kazaljki,odstupanje sata,...)! Znači,opis sata onako kako ga ti vidiš(sa malo slika,naravno)!
Pozdrav
E baš to što je Dalibor rekao.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi