Dobrodošao pavlaka.
Certina DS Podium Big Size je odličan izbor i članovi su ti dali odličnu preporuku. Još jedan sat koji bih izdvojio a da bude rešenje između sportskog/elegantnog sata je Tissot PRC200 koji je preporučio eee. Već par članova je kupilo ovaj sat koji je i inače hit u svetu i mislim da do sada niko nije ništa loše napisao o ovom modelu.
Za ta dva modela Certina satova na koje si naišao bi bilo najbolje da postaviš slike da vidimo o čemu se radi, pa će ti verovatno neko već dati odgovor.
Gde god da stoji 7750 u opisu mehanizma zaobiđi osim ukoliko ne planiraš da malo povećaš budžet jer je reč o automatskim mehanizmima. Cene novih satova sa ovim mehanizmima obično kreću od 700€ pa idu i do nekoliko hiljada, dok se polovni mogu naći i za manje novaca.
Inače, Zeno-Watch Basel je dobra kompanija sa prilično kvalitetnim satovima i mislim da ih nema kod nas u ponudi, tu i tamo se stidljivo pojavi neki mali oglas sa satovima ovog proizvođača ali to je to što se njih tiče.
Citizen AS4020-28E po meni ima prilično nepregledan brojčanik i ne bih ga uzeo u razmatranje upravo iz tog razloga, mada se radi o satu odličnog kvaliteta tako da je preporuka na mestu.
Seiko nije loš, poslednja dva modela su pogotovo interesantna ukoliko ih ima kod nas u ponudi. Od malo skupljih kvarcnih Seiko hronografa ja bih pogledao i Sportura liniju, imaju par odličnih modela.
[off topic]
Pa mogli bi, ali nećemo iz određenih, opravdanih, razloga.
Mislim da je trenutni vremenski interval sasvim dovoljan ukoliko neko želi da promeni sadržaj već napisane poruke a ukoliko ne stigne da edituje poruku, nije problem da postavi novu.
[/off topic]
Bookmarks sajtovi