ORIS Aquis date...
ORIS Aquis date...
Pozdrav za sve forumase,
Evo me u Becu i idem u prodavnicu da vidim satove. Idem da vidim Oris Aquis date. Hteo bi da pitam ako neko zna da li postoji mogucnost da se negde nabavi adapter za njega ? Vidim da na njega moze samo orginalna narukvica koja dolazi sa njim ili gumena koja se moze poruciti posebno ali je jako skupa. Nema mogucnosti stavljanja nato,zulu ili kozne narukvice.
E ovako,
Alpina definitivno ispada iz miksa posto mi je oris mnogo lepsi uzivo. Oris je aquis date sa plavkastim dialom. Kada se skine pdv i sa popustom ispadne 1200 eura. Mislim da je to dobra cena. Uzeo bi ga odmah da mi nije zbog te narukvice koja ne moze da se menja. Ne mogu da zamislim sebe da ga stalno nosim na metalnoj narukvici. Idem sada u Wagner da vidim Longines pa cu se onda odluciti koji da uzmem.
Pozdrav,
Guma jeste skupa al je zato najudobnija koju sam nosio.
edit: ako imas gde, pogledaj i squale.
Poslednja ispravka: sima (29.4.2017. u 21:47)
Kako ne moze da se menja...mislis kad se kupuje ne moze da se menja? Ako je tako i ako si u mogicnosti najbolje ti je da imas i jednuni drugu narukvicu....i slazem se da je jedna ako ne i najudobnija...
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
20170429_205956.jpg[ATTACH=CONFIG
20170429_205904.jpg
Na kraju sam se ipak odlučio za longines.
Izgleda jako lepo na ruci a i cena je dosta pristupačna.
Kada dodjem kući postaviću koš slika kako izgjeda na ruci. Hvala svima na pomoći.
Pozdrav,
Napisi malo detalja, gde si uzeo, koja je cena posle odbitka pdv?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi