Pozdrav za forumaše,
Sat sam uzeo u wagner-u.
875 eura me izašao.
Čim uhvatim vremena napisaću moje utiske o ovom satu.
Pozdrav
Pozdrav za forumaše,
Sat sam uzeo u wagner-u.
875 eura me izašao.
Čim uhvatim vremena napisaću moje utiske o ovom satu.
Pozdrav
Raso neka te dugo sluzi. Cestitam!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala Milane. Nadam se da hoce.
I ako je rano za utiske ja sam za sada prezadovljan. Sat odlicno drzi vreme. Vizuelno izgleda fantasticno. Narucio sam neke kaiseve pa cu sada malo da kombinujem da vidim sta mu najbolje pase.
Pozdrav za sve forumase i jos jednom hvala na savetima i pomoci pri odabiru sata.
Poštovani forumaši,
U prilici sam da u skorijoj buduđnosti pazarim sat, moja želja je da to bude diver, izbor je pao na Certina ds action, pa me interesuje vaše mišljenje o tom satu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzimaj. Nema greske
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Taj Certinin model je meni jako lep. Rasi cestitke na kupovini i da ga sluzi dugo, dugo, ali za mene ipak ovo cudo izgleda najmracnije i ubedljivo odnosi pobedu nad svim satovima do 1000e +-
https://www.youtube.com/watch?v=riG2GhQLRxg
Ali, ja nikako nisam kompetentan i objektivan za tacnu tvrdnju, jer mi je Submariner najlepsi sat sveta, pa je onda ovo i logicno...
Poslednja ispravka: Adzem (10.5.2017. u 23:54)
Lepo ,lepo.
Nikola,
Znam, da sam nov na forumu i da moj savet ne može imati težinu mnogo iskusnijih članova ali ako mogu, ja bih ti savetovao osnovno pravilo, da uzmeš onoga, koji ti se više svidi, kada ga staviš na ruku. Sigurno će postojiti neka razlika u osećaju između ta dva sata.
Moju kolekciju čini dosta kvarc satova i svi su mi dragi ali automatika (mehanika) je, siguran sam, najveći razlog, da postoje ovakvi forumi, na kojima se deli divljenje prema ovim stvarčicama.
Svaki sat ima srce ali mehanika ujedno ima i dušu. Meni lično quartz uliva poštovanje ali mi ipak deluje pomalo hladno. Mogu ti iz prve ruke potvrditi najosnovnije pravilo: Quartz prikazuje vreme a mehanika ga meri.
To je samo moje lično mišljenje i potpuno razumem tvoju dilemu. i sam sam puno puta bio u sličnoj situaciji. Oba sata su odličan izbor. Ni sa jednim ne možeš promašiti. Probaj i prepusti se osećaju. Neka odluka dođe iz tebe a ne od nas.
Puno uspeha u odabiru i kupovini!
Bookmarks sajtovi