isto stanje ista cena
evo koje nedoumice imam STA UZETI a mislim bilo necu pogresiti da uzmem bilo koji
ali voleo bi da mi pomognete za ova dva dana
Diver GMT web 8.jpgFortis Front.jpg
isto stanje ista cena
evo koje nedoumice imam STA UZETI a mislim bilo necu pogresiti da uzmem bilo koji
ali voleo bi da mi pomognete za ova dva dana
Diver GMT web 8.jpgFortis Front.jpg
next year at this time I'll be a millionaire
ORIS i samo ORIS (i miris i ukus)
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
ima neka caka za miris???
aj samo mi kazi nista lose ne mislim nego da mi kazes zasto jer bi voleo da znam...jel mislis samo na izgled ili sve ukupno?
Poslednja ispravka: milan zmaj (29.9.2011. u 8:24)
Uff, tezak izbor, oba sata su Ali ja bi se ipak opredelio za Oris-a...i sam si rekao da sto se tice kvaliteta ne mozes pogresiti, tako da onda ostaje samo izgled samog sata...a meni je oris definitivno lepsi, nekako ima puno vise detalja...mada sa druge strane i fortis je isto lep...aaaaaa muke goleeeme!!
Heheheh, ma bre zmaju, prvo gledaj u jednog pola sata pa u drugog isto toliko pa onda otrcis jedno 5 km za jutarnju gimnastiku i da razbistris mozak i posle toga koji ti sat prvi padne na pamet ti ga uzmi...eto, nista lakse...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
ma ja se razmislja za parice a lako cu da se odlucim koji cu )))
naravno uz pomoc prijatelja
Tezak izbor,nema sta!Ali bi se ja ipak odlucio za....
Ma ne znam sta da ti kazem.Volim oris zato sto je tako sav sirov,masivan,a opet s druge strane,fortis mi je uz svu lepotu i fenomenalan izgled,nekako elegantniji.Taj beli cifer i plave kazaljke su bas odlicna kombinacija.Nekako mi bas ide uz tvoj posao,kapitalistickog bankara.Odelce,a na ruci takva cuka,pa kad te vide kllijenti,za cas ih ubedis u sta hoces,dok oni bulje u cuku.A i pretpostavljeni ce imati respekt.
Pomogao?
ne,ha ha Zenith je tu a i mozda ne radim vise, ma mislio sam na kvalitet dobro i lepotu
Moj glas za ORIS definitivno..jednostavno ima ono nesto
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
jos jedan glas za oris
ja nosim small second date model i za oris satove svaka preporuka!
mada i ovaj fortis sa ovim belim ciferom je mnogo lep....
crane za tebe sam znao
Bookmarks sajtovi