ovo ti moze biti reper
sta god uradio i gde god uzimao tesko da ces moci proci jeftinije od ovih cena ( cene s apopustom koje oni predlazu )
Breitling Luxusuhren kaufen - uhrinstinkt.de
ovo ti moze biti reper
sta god uradio i gde god uzimao tesko da ces moci proci jeftinije od ovih cena ( cene s apopustom koje oni predlazu )
Breitling Luxusuhren kaufen - uhrinstinkt.de
Wow,sad iz dosade gledam ovaj sajt i bas su im dobre cene.
Verovatno je pouzdan sajt,ne znam...
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Cuo sam da jesu, za sajt znam vec 3 godine i nisu se ugasili, nestali ili menjali adresu.
Pogledati kod Malbašića u B. Luka.
Ako su ove "crvene" cijene ponuda kod švaba, onda je bolji, ili barem isti, Malbašić.
Za jedan model znam da je bolji Malbasic za Omegu Moonwatch jer sam ih kontaktirao i dobio malo nizu cijenu od ove
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ja znam za Braju Colt 44. Cijena je skoro ista s tim što ovo važi ukoliko se sat sa ovog sajta kupi u Njemačkoj.
Pozdrav satoljubcima.
Član sam foruma već neko vreme, al se ne usudjujem da diskutujem jer nemam predznanje o satovima već sam ljubitelj. Al' učim.
Predstavio sam moj sat, Aviator sa Vostok mehanizmom kalibar 2416b.
Više volim mehaničke satove i sad gledam dva:
Seiko SRP 341 k1
[IMG] http://www.watchspree.com.sg/shop/me...341k1-c1_2.jpg [/IMG]
Seiko SRP 155 k1
Gde bih mogao da nadjem detaljnije opise ovih satova, kao i kritike?
Poslednja ispravka: aviator (15.4.2014. u 18:36)
I ja sam nov, ali evo da probam da pomognem. Prvo, uradi search da vidis da li ih ima u nekoj temi. Ako nema, onda idi u deo foruma sa japanskim satovima, a imas i podforum samo za Seiko satove, pa postavi tamo temu. Siguran sam da ce ti neko vec pomoci sa komentarima o ovim satovima.
Pozdrav aviator! Probaj da ukucas u google izraze srp341 ili srp155 pa idi na slike. Ima gomila slika. Na izraze srp341 review ili srp155 review ces naci dosta podataka cak i opisa.
Znam da si pomenuo da si otpisao Tudore, ali da sam na tvom mestu, prošetao bi se do Petrovića i pogledao prelepi Tudor Heritage Black Bay. Imaju ga u SS varijanti i sa tanned aged kaišem. Oris može da bude dobra kupovina (mada ne kod nas), sećam se jednog dobro chronografa, mislim da je BC4.
Pozz.
Bookmarks sajtovi