Slozio bi se s cromodora-om, ne zato sto imam jednog Tudora, (pisem ga s velikim slovom) istina stariji model Tudor Hydronaut II, nego zato sto sam prezadovoljan s njim, Kupio sam ga pre par meseci i od tada ga maltene ne skidam sa ruke. Ovi ostali redovno na winderu, cekaju i cekaju....
Da pojasnim malo...Gledao sam ga duze vreme, slike, spotove, recenzije, kritike i pohvale....sve je to palo u vodu kada sam ga video uzivo i stavio na ruku. Ne moram napominjati da je trgovac odmah trljao ruke.
Svi znamo sta je Tudor i kakve satove prave, ono sto je mene privuklo je ovo....u zadnjih nekoliko godina jako puno ulazu u marketing, reklame, promocije....i taj trud ce im se isplatiti to je sigurno. A sve to rade jer su se ponovno vratili na trziste SAD-a, i zele uzeti svoj deo kolaca....moje skromno misljenje je da i hoce. Napomenio bi samo ovo, jedna Coca-cola na reklame trosi 72% dobiti, zasto? A spada u vrh svetskih brendova.
I na kraju jos ovo.....ukusi su razliciti a lepota sata je u oku promatraca! Meni je moj Tudor lep
Bookmarks sajtovi