22Likes
-
Re: Pomoc pri odabiru izmedu 2 Tissot sata
Taj sistem za računanje potrošnje je Breitling uveo u upotrebu pre 50 godina, sad je samo forica, ni piloti ne koriste... Ja imam sat sa kojim mogu da ronim pa eto dvaput sam se spustio na dubinu od 2 metra
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
-
Odsrafi krunicu na poziciji broja tri. Na prvom kolenu okrecuci krunicu u jednom smeru podesavas datum a okrecuci je i drugom smeru podesavas- pomeras glavnu satnu kazaljku. Izvlacenjem krunice na drugo koleno pomeras kazaljku za minute a okretanjem krunice u drugom smeru pomeras gmt kazaljku. Gmt kazaljka moze pokazivati drugu vremensku zonu ili ako podesis na lokalno vreme moze biti tzv.am/pm indikator.
Poslednja ispravka: skydrummer (22.11.2016. u 8:52)
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
Am/pm indikator mi be treba, bolja mi je opcija druga vremenaka zona. Hvala na pomoci !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
Pomoc pri odabiru izmedu 2 Tissot sata
@skydrummer evo postavio sam onaj sekundarni sat, ali malo drugačije nego što si ti opisao. Na trecem stupnju se okreću kazaljke sata i minuta, a paralerno s njima i kazaljka "sekundarnog" sata. Kada namjestim taj "sekundarni" na željeno vrijeme, onda se vratim na drugi stupanj i vrtim samo kazaljku sata glavnog sata dok mi ne dode gdje ja hoću, a onaj sekundarni je ostao tamo gdje sam ga maloprije naveo. U drugom se smjeru miče datum. Uglavnom namjestio sam ga, imam vrijeme ovdje i vrijeme kući, to je sve što mi treba od sata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi