Oba sata su mi lijepa, samo je problem što želim kupiti samo jedan. Na poslu sam stalno u odijelu, a u slobodno vrijeme samo sportski obučen. Oba sata su oko $400 , koji Vam se više svida ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oba sata su mi lijepa, samo je problem što želim kupiti samo jedan. Na poslu sam stalno u odijelu, a u slobodno vrijeme samo sportski obučen. Oba sata su oko $400 , koji Vam se više svida ?
Crni je prakticniji jer je beli nepregledan...bele kazaljke na belom prenatrpanom ciferu.Ako biras uzmi automatik, nije mnogo skuplji a mnogo vise vredi.Ovaj je quartz sa mehanizmom koji je u klasi najjeftinijih i ne popravlja se...znaci kad zvizne kupujes drugi (mehanizam), sto i nije bas tako jednostavno.
Poslednja ispravka: stanis (15.11.2016. u 7:06)
Hvala na savjetu. Što se tiče automatika nažalost nema u ponudi ovaj ni sličan model koji mi se svidja. Jedino u obzir dolazi T-touch a on je duplo skuplji od ova dva, a i ne svidja mi se bas kako mi stoji ba odijelo, tj prespprtski je za moj pojam. Problem izbora je takav jer radim ba brodu i ovo je iz shopa, imaju 40ak modela samo, izbor sam sveo na ova dva. Ima dobar izbor Citizena, eco drive , isl, razmislit cu jos malo.Inace cijena satova je oko $430, t touch oko $700, nakon 10% popusta. Što misliš o ovom t touchu?
Ima jedan Tissot automatik sto mi se svidja, evo slike u prilogu. Ima i jedan automatik Citizen sto mi se svidja, evo i njegove slike . Hvala na pomoci !
crni za posao,a beli za popodne !!!
ali ako moraš da biraš,pre sam za crni zbog bolje preglednosti cifera.
T-touch je ranije imao problema sa učestalim kvarovima.
Ne znam da li se to promenilo?
Ako je neko od kolega pratio problematiku neka napiše saznanja.
Poslednja ispravka: VLADAN P (15.11.2016. u 13:32)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I dalje je tricky....
sent from my LV using Gucci
Poslusaj Vladana, daleko je Tissot tehnoloski od takvih satova, ako hoces nesto u tom fazonu onda uzmi G-Shock, sve ostalo su igracke...
Kakve Citizene eco drive imaju, stavi neku sliku...ovaj automatik mi se ne svidja.Sve u svemu kao da su probrani satovi na tom brodu i da je ostalo samo ono sto niko nece, tako mi deluje.Nije neki izbor a ni cene...
Tissot satovi iz prve poruke imaju najjeftinije moguće mehanizme iz Fashionline serije i 400 dolara nije baš mala cena za satove sa takvim mehanizmom. Ako štoperica nije nužna pre bih uzeo automatik Citizen sa proverenim mehanizmom iz serije 82xx.
Što se Tissot-a T-touch tiče ,ako ti treba višenamenski sat koji može da ide uz više odevnih kombinacija (razumem da neko ne želi da nosi plastičan sat uz odelo mada danas je sve relativno) onda bolje uzmi nešto ovako (ako ima ovih modela na brodu):
Citizen JN0004-51E
Citizen JN0040-58L BLUE ANGELS
Citizen JY0000-53E
Citizen JY0040-59L
Jeftiniji su od Tissot-a T-touch ali su po mom mišljenju bolja kupovina jedino što predloženi Citizeni nemaju recimo visinometar kao T-touch ali veovatno to nije ni presudno.
Bookmarks sajtovi