Da, taj je dobar. Evo imas ga ovdje po nesto povoljnijoj cijeni. Tissot Seastar Blue Dial Mens Watch T0664071104700
Da, taj je dobar. Evo imas ga ovdje po nesto povoljnijoj cijeni. Tissot Seastar Blue Dial Mens Watch T0664071104700
Seastar nije kvarc, automatik je.
Ima 1 Hamilton, danas ga spazih da mi se dopoda, kako ti se cini - Hamilton H32816331 - Hamilton - Conquest Watches
Taj 7750 je skoro duplo skuplji i ceka se mesec do dva trenutno.
A kako bi isla ta varijanta da ga nadjem jeftinije preko neta, regularnog mislim sa int.garancijom? Stalno se sunjam po EU...
Poslednja ispravka: RUS (6.1.2014. u 20:47)
Tacno sam taj imao u vidu jer dizajnom lici na onaj Seastar a licno mislim da je i kvalitetnije uradjen. U Americi je jeftiniji nego u EU, a najjeftiniji je na netu, kod pouzdanih prodavaca, kao sto su Ashford, Watchery, Jomashop, Creation watches i tamo ti najpre savetujem da potrazis. Imas i na eBay-u par pouzdanih prodavaca, najpre Timeparadise. Vecina daje svoju garanciju (a ne internacionalnu Hamiltonovu) - dakle moras sat da saljes njima. Medjutim - posto kod nas nemas zvanican servis i zastupnistvo za Hamiltona ali postoje odlicni majstori koji mogu da ih servisiraju - ovo ne smatram velikom manom.
No time to lose
Tissot ima kvalitet kucista u svakom slucaju, problem je sto nije uvek propracen sa mehanizmom. U ovom slucaju sat koji si naveo ima sasvim ok mehanizam, mora malo i ime da ucestvuje u ceni, ako ti se svidja, KUPUJ! Samo mako kalkulisi ako ti je zao para pokusaj da ga nadjes na strani ako vec ides ili naruci na netu negde izacice ti mozda i znacajno jeftinije.
Hvala na odgovorima! Prva opcija za kupovinu mi je drug koji ide u Ameriku sledeceg meseca.Druga opcija je kupovina ovde ili u okruzenju uz vracanje pdv.Zbog losijih iskustava sa internet kupovinom to mi nije opcija...
Zdravo,
Nadovezujem se na vec otvorenu temu jer me zanimaju Tissot satovi (pa da ne otvaram novu temu :-)), samo su ovog puta u pitanju zenski satovi.
Nisam poznavalac satova ali sam resila da sebi kupim neki klasican model sata, pa su mi se dopala 2 modela Tissot-a.
Da li bi ste mogli da mi pomognete i kazete mi da li sam na pravom putu. Dole sam navela modele koji mi se dopadaju:
PR 100 Women's White Quartz Watch - ovaj sat nisam videla uzivo, samo na sajtu
Classic Dream Women's Black Quartz Stainless Steel Watch
Item number: T0332101105300 - ovaj sat sam probala i dopada mi se a i cena je pristojna, s' obzirom da Tissot satovi imaju malo jacu cenu.
Takodje, imam opcije da sat kupim u Srbiji i u Americi, pa mi recite da li je mozda bolje da kupim u inostranstvu, jer sam dobile savet od nekih ljudi da je to mozda pametnije, mada po meni je ok kupiti i kod nas jer cu imati garanciju ( min 2 godine).
Cene satova su oko 23 000 - 25 000.
Hvala najlepse!
Pravi izbor
Jelena izaberi jeftiniju varijantu,ne moze tom satu nista da fali u tih 2 godine a i sam mehanizam nije toliko skup da bi se nesto plasila.
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi