Vec sam narucivao neke nekoliko satova preko neta za neke drugove nista se nije placalo cak ovaj sajt creationwatches.com
i ne naplacuje postarinu do CG tako da je cijena ispala samo ovo sto pise na sajtu
Vec sam narucivao neke nekoliko satova preko neta za neke drugove nista se nije placalo cak ovaj sajt creationwatches.com
i ne naplacuje postarinu do CG tako da je cijena ispala samo ovo sto pise na sajtu
To je drugo, ja kazem za Srbiju.
Ovde ti naplate na cenu sata, 10% poreza, pa na sve to 20% pdv
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Takodje mi se svidja i ovaj model ali pise da je kvarcni mehanizam a na ovom forumu vidim da vise preferiraju automatik
http://www.creationwatches.com/produ...atch-2901.html
To je ista prica kao sa Citizenom,
Taj model je Solar.
Sta mislite o ovom satu Victorinox Swiss Army Chrono Chronograph Black Strap Mens Watch 241496 ja se slabo razumijem u satove pa mi ni ova marka nije poznata da li se radi o kvalitetnim satovima i da li je ova cijena u redu
Dobri su satovi sajt je pouzdan, a cena nije losa.
Vidim da je Case Diameter 41mm da li je to premalo s obzirom da mi je obim zgloba 20-21cm da li ce to
lose izgledati a ovaj sat nigdje nisam vidio uzivo pa ne znam koliki je
Ne bi trebalo, 41 je ok dimenzija.
Ono sto bi trebalo da uradis pre eventualne kupovine je da odes i da probas neki sat sa slicnom dimenzijom, ne mora bas taj.
Bar satova tog precnika ima koliko hoces.
Rus_PA hvala na brizm odgovorima imam jos jedno pitanje(znam da sam dosadan) na onom istom sajtu
sam naisao na satove Bulova pa me zanima tvoje misljenje o njima konkretno o ovom modelu
Bulova Marine Star Mens Watch 98A106
i da li je to bolja kupovina od onog Victorinox Swiss Army jer je Bulova nesto jeftinija
Hvala
Bookmarks sajtovi