Seiko SNZG13K1
Seiko SNZG13K1
Tek prije 2-3 mjeseca sam poceo da citam i da se interesujem za satove i kupio svoj Victorinox prije nepunih mjesec a vec sa poceo da skupljam novac za novi sat
E sad me zanimaju ova dva proizvodjaca Steinhart i Hamilton tj njihovi pilotski modeli koji su makar meni laiku veoma slicni.
To su konkretno ova dva modela
Hamilton Men's H64715885 Khaki Pilot Grey Dial Watch: Watches: Amazon.com
Nav B-Uhr 44 automatic , B-Type - Pilot Watch - Steinhart Watches
Koji od ova dva sata je bolji koji biste vi radije uzeli i koja je razlika u mehanizmima.
Hvala
meni je Hamilton lepsi, prednost mi je sto prikazuje i dan i datum (Steinhart nema ni datum) i izmedju ostalog Hamilton mi je poznatiji i pouzdaniji brend (nista lose jos nisam cuo o Steinhartu ali tradicija je na strani Hamiltona).
jedino sto nije mala razlika u ceni!?!
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (15.2.2013. u 18:58)
Po mom misljenju Hamilton je bolji, samo sto je i dosta skupilji.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kod Hamiltona mi se ne dopada zastita krunice i providno zadnje staklo koje bas ne prilici pilotskim satovima,precnik je za 1.4mm veci od Steinharta , cena mnogo veca.
Steinhart definitivno moj izbor.
Ja sam prvo primijetio Hamiltona i bas mi se dopao ali sam prije neki dan ovdje na forumu citao dosta pozitivnih komentara na Steinhart satove pa sam na njhovom sajtu vidio dosta lijepih modela a i cijene su im dosta pristupacne kao sto je npr ovaj model koji onako vise ide uz moju profesiju
MARINE Officer Bronze - Chronographen - Steinhart Watches
I da hvala na brzim odgovorima
Definitivno Hamilton, naravno ako ti se uklapa u budjet Stein ima dobre cene i odnos cena kvalitet je dobar...ali ima tu dosta ali...Iscitaj malo ovu temu Zašto volimo nemačke satove? . ima nemaca koji su bolja kupovina od Steina, ako vec hoces nemca
P.S Otvoreno kuciste mi smeta samo kod divera. ali ni tu preterano.
Steinhart, izgled i cena.Pa to ti je skoro najjeftiniji sat sa tim mehanizmom.
ma uzmi seiko!!! i nemoj da se mucis vise! neverovatno kakvi satovi!!! a kostaju kao kutija kikirikija!
Ponovo sam na slatkim mukama dobio sam nesto novca na kadionici i pogodite sta mi je palo na pamet da kupim, sat
Posto dobitak nije dovoljan za Hamiltona jos uvijek postoje ova dva modela koja gledam vec duze vrijeme.
U pitanju je jedan Citizen i jedan Seiko
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO 5 Sports SARZ005 Movt 4R36
CITIZEN Eco-Drive Global Radio Controlled CB0011-51L Mens Watch
Znam da nemaju bas veze jedan sa drugim ali ovaj Seiko bih mozda uzeo ako bi Seiya prihvatila Visa karticu umjesto PayPala
jer je 70 e jeftiniji nego na creation-u
S druge strane Citizen ima ovu radio controled opciju i safirno staklo ali je quartz a vec imam dva quartz-a kuci.
Bas ne mogu da se odlucim, sto vi mislite sta biste uzeli
Bookmarks sajtovi