Od ta dva modela sto si naveo, verovatno bih izabrao Seiko
Usput bih pogledao i ovako nesto
Orient Automatic SDH01002D0 Mens Watch
Orient M-Force Automatic SEL03002M0 Mens Watch
Citizen Eco Promaster Aqualand Divers BN0100-51E
Od ta dva modela sto si naveo, verovatno bih izabrao Seiko
Usput bih pogledao i ovako nesto
Orient Automatic SDH01002D0 Mens Watch
Orient M-Force Automatic SEL03002M0 Mens Watch
Citizen Eco Promaster Aqualand Divers BN0100-51E
Poslednja ispravka: RUS (24.2.2013. u 1:06)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na brzom odgovoru. samo si mi prosirio potencaijalnu listu
Najvjerovatnije cu sacekat sa Seiye da mi odgovore pa bih vjerovatno uzeo onaj Seiko, a do tada da razgledam moguce opcije
Sto mislis konkretno o njemu
Dobar je sat.
Ali najbolje je da procitas sta Serb misli o njemu, posto ga on ima vec neko vreme
Opis - Seiko 5 Sport Ref: SARZ005
Oba modela predstavljaju sjajnu kupovinu.Divni su.
Apsolutno je nemoguce porediti ova 2 modela sata,tako da u to ne bih da ulazim uopste.
Ponavljam,oba vrede i daju vise nego sto kostaju.Dakle,sjajna kupovina.
Ja bih licno pre uzeo ovu divnu Seiko 5-cu.Ne zato sto je automatik (ja sam kvarcas,jedini uz Hadzija ovde) vec zato sto izgleda prokleto mocno!!!Mislim da Serb ima tu 5-cu.
Inace,Seiyo je jako pouzdan sajt na svetskom nivou,kao sto vec verovatno znas.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Da cuo sam to SEIYA sajt da je veoma pouzdan i mene privlaci izgled kod Seika a i cijena mi je veoma povoljna
Jasno je da se ne mogu porediti ali su mi nekako bas oni zapali za oko. Ovaj Citizen sam planirao da kupim kada sam uzimao Victorinox-a cini mi se da mi je bas clan Zenith i tada rekao da predstavlja odlicnu kupovinu
Ima nas jos, Quartz is not dead!
nego trenutno ne mogu da priustim ono sto bih hteo(9FXX, A660...), pa ne forsiram previse.
Upravo mi je stigao odgovor od Higuchi-ja da je cijene Seika SARZ005 oko 167e to mi se cini kao dobra cijena samo da se dogovorim oko nacina placanja
Ja sam cuo da je Higuchi maximalno profesionalan,tako da ne brini uopste.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi