To se ne podešava, on se sam pomera i prikazuje ti to što sam napisao.
To se ne podešava, on se sam pomera i prikazuje ti to što sam napisao.
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Onda ne radi tačno.
Pomeri kazaljku za minute za ceo krug, pa ćeš podesiti am/pm. Ortak kupio taj model pa smo podešavali.
Po onoj slici sata koji si postavio, radi tačno
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Uradio.Hvala!
Posle 6 dana sa satom podnosim mini izveštaj. 😊
Još jednom da napomenem da je sat super i da sam se skoro navikao,posle 15 godina ne nošenja satova na ruci.Juče skoro da nisam osetio da mi je na ruci.
Inače,sat ne nosim dok radim,pošto se plašin da ću ga razbiti.Kad završim sa poslom,stavim ga na ruku i gas prema kući.
Iluminacija kazaljki je promenljiva,da tako kažem.Nekad lepo svetli u mraku,nekad ne.Zašto,ne znam?Kad ga stavim na ruku,nekako je teži i hladan,ali brzo "olakša" i primi temperaturu tela.
Podesio sam ga na timeanddate.com i sada u sekund radi tačno.
Pošto,skoro mesec dana posećujem ovaj forum,mogu slobodno reći da je ovaj svet satova jedan mali-veliki svet koji je u stvari veliki.Od nekog ko je bio ravnodušan prema satovima,sada sam blago rečeno,fasciniran satnim svetom.Svaka čast drugari!
Moram da pohvalim i suprugu koja mi je dala podršku pri kupovini sata i koja mi je dala par saveta i ključni razlog zašto uzeti baš ovaj sat.Inače,ona ima 3 sata.
I,sada razmišljam šta dalje?Neki sportski sat,verovatno.I tako će i biti.Kolekcija se mora napraviti.Samo da se malo finansijski oporavimo.
⌚⏰
Kao da sam ja pisao. Drago mi je da si zadovoljan. Kao što ti rekoh, moj prijatelj je kupio isti i znam kako je dobar. Sledeći koraci - G shock, Seiko 5, neki ruski
Videćemo.Mada i ja razmišljam o sportskom modelu.
I ja predlazem za sledeci eki Casio sportski, po mogucstvu G Shock. Oko 100ak evra ima lepih modela. Mozda cak i polovan. Izdrzljivo je to
Bookmarks sajtovi