Da potvrdim da je reč o dobrom satu koji vredi tih para.
Uostalom,ukucaj naziv sata u pretraživač ovog foruma.
Dosta se pričalo o njemu.
Da potvrdim da je reč o dobrom satu koji vredi tih para.
Uostalom,ukucaj naziv sata u pretraživač ovog foruma.
Dosta se pričalo o njemu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kupio sam od tog prodavca Orient Mako XL. Sve najbolje o njemu. Mako je sjajan, nema greske. iz mog iskustva Orient je mozda nesto najbolje po pitanju kvaliteta za dati novac. ( rame uz rame sa Casiom. Kad su u pitanju automatici, mislim da im nema premca u cenovnom razredu.)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Mozda im je jedini konkurent za te pare Seiko kad rec o automaticimaMoj brat ima orienta maka , ali ne xl, cesto ga nosim , odlican sat sve preporuke
Svi sad nose Orienta...ali dobro, uzmi jednog Seika da se malo razlikujes od mase
Pa i dvoumim se, da li da uzmem orienta ili seko 5 sport, cak me izadje i malo jeftinije seiko.
Ja bih uzeo orient, kvalitet je tu negde, samo sto je meni orient malo lepsi
I ima 200m water resistance
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jel im i zavrsna obrada ista ? posto koliko sam shvatio mehanizam je slican.
Jeste mnogo lep sat
Orient_Mako_XL.jpg
Koji ti je lepsi za oko taj uzmi , jako su blizu ti modeli kad je rec o kvalitetu ...neces pogresiti u oba slucaja...
Bookmarks sajtovi