E ovako, ja se mnogo lomim, jos od davno smekam seiko 5, ali opet mi je malo frka oko velicine, probao sam sat koji je pribliznih dimenzija, i nije mi mali al mi je ono na granici, doduse navikao sam na 40+mm.
A sa druge strane svideo mi se i model J springs sata, sada cu postaviti satove oko kojih se lomim, budzet mi je max 11 000 :/ Kako budem postavljao satove napisacu sta me najvise privlaci a opet sto se lomim.
Prvi je Seiko SNK381K1
Prvo sto cu reci je da je ovo sat koji po meni ima sve sto volim, elegantan, pregledan, jednostavan a pre svega kvalitetan, daje mi mogucnost da ga stavim na kozu, obozavam kozne narukvice al opet je "mali"
Drugi je Seiko SNK809K2
Kod ovog sata isto kao kod prvog modela, ali tu moram naglasiti da mi je malo "natrpan" cifer
I treci koji je J.Springs-BEB086
Kod ovog sata mi se svidja sto odaje utisak veoma mocnog i robusnog sata, isto mislim da bi mu legla lepo koza, e jedino sto ne preferiram te crtice (trouglice) kod oznaka za sate.
E sada meni svaki predlog/savet/sugestija znaci, takodje i predlozi nekih drugih satova u tom cenovnom rangu.
Hvala unapred.
Bookmarks sajtovi