Da, naravno, to je najpoznatiji "Arnie" sat, ali u filmu "Kindergarten Cop" nosi pomenuti Casio:
kinder_JohnKimble_AMW320D-9.jpg
Pozdrav!
Dejan
Da, naravno, to je najpoznatiji "Arnie" sat, ali u filmu "Kindergarten Cop" nosi pomenuti Casio:
kinder_JohnKimble_AMW320D-9.jpg
Pozdrav!
Dejan
Znaci taj film je imao manji buzet BTW, mozda bi trebalo ovih par postova prebaciti u temu sa satovima u filmovima.
Kad je Casio (ef-334) došao kod mene, mislio sam da ću ga izbaciti na prodaju odmah sutradan. Posle dva dana nošenja sam se predomislio i ostavio sat sebi. Stvarno su dobri i udobni, nema šta... ja, takodje, glasam za Casio u tom cenovnom rangu.
Uh covece koliko predloga!
Elem, taman krenoh da postavim listu necega sto bi licilo na uzi uzbor predloga koji se meni dopadaju....ali sam pre toga video Dejanov post (Koska23) i maksimalno se odusevio! Mislim da bi ovaj Casio AMW 320 bilo nesto idealno! I izgled mi se svidja, i kvalitet je tu (Casio ), ima sve sto mi je potrebno i cena je vise nego pristupacna! Verujem da cete odmah pogoditi da mi se crni najvise svidja mada se ni malcice ne bih bunio ako bih kupio bilo koji od njih Ali avaj, treba ga naci.
Tako da se sad bacamo u potragu za ovim satom i nacinom kako ga nabaviti. Svaka vasa informacija/predlog je vise nego dobro dosla! Narvno ako neko ima jos neki predlog za neki drugi sat neka slobodno kaze.
p.s. oo sto me je takodje fasciniralo jesu ovi podaci o satovima u filmovima, stvarno o tome nikad nisam razmisljao
Ako planiras Casio AMW320 moj savet je da gledas da uzmes verziju gde su dugmici sa iste strane kucista (ovaj sto ima Koska23). Ja imam stariji model (sa pocetka 90-ih) i on ima dugmice na 4h i 8h a taj mehanizam je izgleda imao nekih bubica. Nastojacu da ga uslikam za koji dan da vidis razliku.
OBRATI PAŽNJU! Nađoh ga malo pre. Sat koji je napolju koštao 280$, a sad je 189$...
MSY-502D-1 MSY-502D MSY502D: Casio Collection : DURO Alarm Chronograph Series Casio Watch # MSY-502D-1AV MSY-502D-1 MSY502D1 (Men' s Watch), Casio Collection
...imaš ga kod nas u Sense za 11 360 dinara: Casio MSY-502D-1A
1-Hour 1/5sec Stopwatch
Beeper Alarm
Low Battery Warning
3-Year Battery
Water Resistant 200m
Mineral Glass
Anti-reverse Bezel
Screw Lock Crown
Screw Lock Back
Stainless Steel Band
One-touch, 3-fold Buckle
Vodootporan 200m, ušrafljujuća krunica, znači možeš i da roniš, štoperica, baterija 3godine, Low battery indicator, pregledan. Izgleda šmekerski, narukvica je sjajno uklopljena, veličina idealna 48.7 x 42.3 x 11.9 mm / 174 g. Ovo 48,7 je sa krunicom. Sat izgleda ozbiljno, nije on slučajno bio skoro 300$. Ako si iz BG idi obavezno i probaj ga. Pogledaj pažljivo celu liniju CASIO DURO 200...
Poslednja ispravka: umbra (15.3.2012. u 3:03)
...požuri polako...
@tiha nisam bas skapirao. Koliko vidim na Dejanovim slikama i na sajtu Casio, svima su isto ogranizovani dugmici. Ajd kad stignes okaci slike pa da vidimo sta si tacno mislio
Svi satovi koje ste predlozili kao i ovaj poslednji sto je umbra predlozio stvarno deluju lepo ali za sad moj prvi "pik" ostaje Casio AMW 320 jer po svim kriterijumima koje sam naveo na pocetku teme odgovara
Ljudi, ako neko zna kako bih mogao da pomenuti sat nadjem negde (tj u inostranstvu) bio bih mu veoma zahvalan
Cao svima.Vidim da dajete odlicne savjete,pa sam se i ja odlucila da vam pisem
Ovako...ista star kao i sa "novajlijom" samo su u pitanju zenski satovi.Dakle,imam 18 god. i zeljela bih da uzmem neki fini sat za sve prilike,da ide i uz vecernje haljine i uz dnevne varijante.Cijena do 70e,moze i malo vise ako mi se bas svidi sat.
iii da-uopste se ne razumijem u satove tako da bi mi svaka pomoc bila dobrodosla.
Hvala unaprijed!
evo imam ja dobru cajku.mislim ako se bas ne razumes javi se.
Majo,moraćeš ipak da postaviš sliku nekog sata da vidimo otprilike šta ti se dopada.
Evo, na neviđeno npr-Casio SHN-4015L-4A
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi