Ne razumem se u modu, istina, al mislim da nisam bas najbolje razumeo ovo vezano za kajis Pa ako malo bolje zagledas, primetices da (skoro) svaki kajis ima taj konac, i ne vidim nista demode u tom detalju, naprotiv
Ne razumem se u modu, istina, al mislim da nisam bas najbolje razumeo ovo vezano za kajis Pa ako malo bolje zagledas, primetices da (skoro) svaki kajis ima taj konac, i ne vidim nista demode u tom detalju, naprotiv
Znam da svaki sat ima konac,ali ovaj je drugaciji...nekako je konac deblji i ne ide cijelom duzinom kajisa
Majo, tebi se ne dopada zato što konac nije prošiven do samog kraja kaiša. Meni to nije previše strašno. Nego na tom modelu mi se ne dopada brojčanik koji ceo prekriven cirkonima. Po mom ukusu je to previše.
Razmisliću i ja malo pa ću dati neki nadam se smislen predlog.
Uzgrded, dobro nam došla na portal Svet Satova. Nadam se da ćeš sa novim satom postati veliki ljubitelj istih.
Pozz!
Hvala na dobrodoslici!
Najvise mi se dopao poslednji sat.Bas je dobar.Jos ako budu htjeli malo da mu spuste cijenu odlicno.
Pa pokušaj da se iscenjkaš ako možeš. Ili, sačekaj malo dok ne skupiš pare za njega.
Model jeste lep, i sportski za svaki dan, a i elegantan. Festina satovi su OK, tako da nećeš pogrešiti ako ga kupiš.
O ovom brendu možeš pročitati OVDE. Takođe o grupi proizvođača satova, kojoj Festina pripada možeš pročitati OVDE. Čisto da budeš informisana.
Pozz!
Ovaj kupujem definitivno!Hvala puno na pomoci i tebi i ostalim clanovima.
Bookmarks sajtovi