Pozdrav svima! Pre svega da cestitam svima na ovakvom sajtu/forumu, tolikom znanju i tolikoj posvecenosti. Elem, ja kao novajlija na sajtu i novajlija na polju satova odlucih da kupim sat ali ne znam bas koji pa bi mi dobro dosla vasa pomoc.
Pre svega da naglasim da sam tinejdzer (uskoro punim 18 ), da kupujem prvi iole ozbiljniji sat i da mi je budzet oko 100e tako da cilj nije da se kupi naj naj naj sat vec neki koji ce biti prikladan mojim potrebama. Pre svega hteo bih kvalitetan sat koji ce da radi bez problema (koliko se to moze postici za ovu cenu). Videh da ljudi po forumu dosta predlazu Casio satove za ovakve slucajeve (solidan kvalitet-mala cena). I meni su Casio gotivni mada nemam nista protiv nekih drugih. Dalje, voleo bih da sat bude vodootporan (za obicno kupanje i plivanje, ne za ronjenje) kao i da bude koliko-toliko otporan na udarce, ogrebotine i sl. Ne treba mi sat za tucu,rudnik i sl vec cisto da mogu da ga nosim a da ne pomisljam svake 2 sec da li sam ga negde zakacio. Ne bi bilo lose da sadrzi i hronograf (stopericu,tajmer, sta vec) i da ima osvetljenje. Sto se tice samog izgleda, nekako mi se najvise svidja da kuciste ne bude ni prenabudzeno gomilom gluposti ali i da ne bude suvise jednostavno. Po moguctstvu crna boja. Sve u svemu da izgleda smekerski, sportski, elegantno Eto xD
Znam da je ovakvih tema bilo milion, i da verovatno imam previse zahteva ali bi mi stvarno znacila svaka sugestija,predlog, kritika, savet.... Tako da ako neko zna za neki sat koji u vecini ispunjava ove moje zelje nek napise ovde
Hvala jos jednom. Ziveli!
Bookmarks sajtovi