Znam da se ne priča ovde o replikama, ali ukoliko neko zna gde mogu da se kupe replike kakve se prodaju po fb stranama čisto kao modni detalj neka mi javi privatnom porukom.
Tamo se cene kreću do 2000 za obične replike do 100 evra za neki bolji model.
Kao sto Baki rece, nikoga ne zanima to djubre, a i zabranjeno je komentarisanje o replikama, pa ce u skladu sa time svaka naredna poruka koja se tice replika biti obrisana.
STOP Replika!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jedno moje iskustvo:
Sedim na poslovnom ručku sa čovekom koji mi pokazuje upravo kupljenu repliku na ruci.
Realno, čovek u godinama i na takvom položaju da niko neće da posumnja da je u pitanju replika, pogotovu jer ima i sasvim finu kolekciju satova, od kojih bi neke i ja rado prošetao. Zaboravio sam marku, ali se sećam da je sat bio zlatan i kitnjast (dakle, nije moj tip sata), ali je zaista delovao veoma solidno napravljeno... a i koštao solidnih 200-300 EUR, koliko inače koštaju bolje replike vrhunskih satova.
I tako, negde kod dezerta, otpade nešto sa sata i zakotrlja se po podu.
Toliko o kvalitetu tzv AAA replika!
PS: Odgovor nije na temu replika, već PROTIV njih, pa možda i neće biti obrisan...
20140527_184712.jpg`
Sa velikim zakašnjenjem, konačno sam rešio da okačim sliku kupljenog sata moram priznati da sam vrlo zadovoljan satom i mislim da je ovo početak jedne velike ljubavi prema satovima generalno <3
to brate, klasicni dizajn, klasicni lugovi, sad mu turi jedan dobar kozni kais da imas i elegantan sat
Odlican. Sa casiom ne mozes fulat.
Watt
Čestitam
Odličan početak
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam Watt,bas lep Casio.
Bookmarks sajtovi