Hvala svima
Hvala svima
Watt čestitke na kupovini i ne škrtari na fotografijama .
naručio sam sat CASIO W-S200H-1A, pa me interesuje misljenje i iskustva sa ovim satom.
Kao i vecina njihovih modela, za te pare odlican.
11781_8.jpg
Postavi neke slike kad sat stigne.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Već par dana razgledam Casio digitalce i baš su mi za oko zapali satovi iz serije W-S 200, i 220. Po mom mišljenju odlični satovi. Dosta f-ja, posebno su dobri za one koji džogiraju ili mere mnogo vremenskih intervala, ali odlični su i za ostale. Sat ima određene mane kao što je plastična kopča i slabije osvetljenje ali za 40-tak evra to je sjajan sat. Mislim i da mu je dobar način na koji je rešen prihvat kaiša na kućište zato što kada, nakon nekoliko godina nošenja, pukne orginalni kaiš mogao bi obrusiti krajeve zamenskog kaiša tako da nebi morao naručivati orginalni kaiš koji bi te verovatno koštao kao pola sata. Sve u svemu odličan sat. Nisam siguran kakav je kontrast na displeju između pozadine i brojki ali rekao bih da je ok.
Sky
Ovi satovi imaju veštačko osvetljenje.
Istina,u pitanju je samo jedna diodica ali se vidi dovoljno dobro.
Recimo serija AW ima dve diodice i osvetljenje jeste bolje ali je ta razlika ipak zanemarljiva.
Ja na G-Shock-u imam samo jednostrano osvetljenje i stvar fercera.
Poslednja ispravka: VLADAN P (20.6.2014. u 18:59)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ok, znam da ima jednu lampicu, kažem već par dana ja šacujem taj model i model W-S 220. Meni je sat super.
Treba mi mala pomoc Tragam za nekim satom klasicnog izgleda,sto ce reci kozna narukvica,crni brojcanik,kvarcni mehanizam.Inace pre par meseci sam uzeo casio mrw 200h 2bvef za svaki dan i mogu reci da je sat odlican za te pare
filipkg
Do koje cifre bi išao?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kao sto tema kaze,do 100 evra.
Bookmarks sajtovi