Hvala svima na savetima. Moj prvi izbor je bio Seiko, ali me kod Invicte iznenadila cena. U poslednjih dve nedelje se kretala od 500+ $, pa na 250$, 95$, skocila na 135$ i sad na 85$. Naracujem Seiko, pa javljam kad stigne i kacim slike.
Hvala svima na savetima. Moj prvi izbor je bio Seiko, ali me kod Invicte iznenadila cena. U poslednjih dve nedelje se kretala od 500+ $, pa na 250$, 95$, skocila na 135$ i sad na 85$. Naracujem Seiko, pa javljam kad stigne i kacim slike.
Seiko
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ako sat realno kosta 500 $, on ce se prodati ako padne na 400 $. Ekonomski apsolutno nije opravdano davati snizenja od 90%, s obzirom da je sama marza nesto tipa 20-30 %. U odredjenim situacijama se preduzecu vise isplati da se resi lagera na brzinu, ali opet, snizenja izuzetno retko, skoro nikada ne idu na 40 % ili tako nesto. Ako vidis ogromno snizenje, odmah upali lampicu i proveri dobro te tvrdnje.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Da li je neko dolazio u dodir sa satom Lorus rn401ax9.Cena mu je oko 8000 din.Kakvi su generalno lorus satovi?
Nisam dolazio u kontakt sa konkretnim modelom ali jesam sa nekim drugim.
Čak i posedujem jedan Lorusov sat koji nosim sa velikim zadovoljstvom.
Lorus ti je Seikova firma i njihov način da dozvole sebi da svoje satove prodaju po nešto nižoj ceni (otmu deo ''kolača'' od Casia) a da pri tome ime Seiko ostane ''neukaljano''.
Ukratko-Lorus ima moju punu preporuku.
Rekao bih da vrede nešto više nego što koštaju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na informacijama.Tek sam danas video da ga ima kod nas,tako da ce kupovina malo sacekati,posto sam pre par nedelja kupio casio mtp1381.Dosta mi se svidja dizajn sata,pogotovo cifer jer podseca na stare dzepne satove.Cak sam hteo da kupim jedan parnis koji je slican ovom,ali sam odustao.
Pozdrav, uclanio sam se na forum da bih se raspitao malo o satu nekom posto planiram da kupim za neki dan..
Svidjaju mi se satovi iz naslova, Edifice serija.. Najvise RedBull serija ali malo mi se ne uklapaju u budzet
Koji su vasi predlozi ili neka druga marka ili model koji je u rangu sa ovim satovima?
Nesto ovakvog tipa i izgleda me zanima :
Nakit, satovi i dragocenosti : Casio Edifice Red Bull Racing EF-550RBSP - ID 14748688 - Kupujem Prodajem
Znaci metalna narukvica, i neki detalj mali jarke boje unutar sata mi se svidja...
Pozdrav i hvala na preporukama!
borisa, dobrodosao na najveci sajt o satovima na ovim prostorima .Tu si na pravom mestu za sve informacije vezano za satove. O ovom satu ti ne mogu reci puno osim da je firma Casio ozbiljna i dugo na trzistu. Kvalitet ovisi o ceni, to zapamti! A javio sam ti se s jednim razlogom.....posto si se vec registrovao na nas sajt, pre bilo kakve kupovine surfaj malo po forumu, ovde ces puno nauciti i tek tada donesi odluku koji sat da kupis.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala na dobrodoslici!
Trazim na netu i po ovom forumu o ovim satovima ali svaka tema je stara 2-3 godine...
A na primer ovaj sat sa kupujemprodajem, da li je original ili ne?
Gledao sam da ima fora da se provali da li je ili ne, ali ako uzimam preko neta dzaba sve to..
@borisa ,postoje provereni prodavci koji prodaju samo originale na internetu ,pre nego sto ista kupis raspitaj se na forumu da li je proveren prodavac i da li je sat original.
Pogledaj i ovde:Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Poslednja ispravka: 83stojan (19.9.2014. u 15:23)
Bookmarks sajtovi