Da, video sam da postoji i u braonkastoj varijanti. Naravno, dovoljno je preporuke, naročito ako dolazi od strane člana kao što si ti Malo sam bio skeptičan, Seikov proizvod, sasvim pristojno izlgeda, a maltene manje od 80e. Jel beše 41mm?
Da, video sam da postoji i u braonkastoj varijanti. Naravno, dovoljno je preporuke, naročito ako dolazi od strane člana kao što si ti Malo sam bio skeptičan, Seikov proizvod, sasvim pristojno izlgeda, a maltene manje od 80e. Jel beše 41mm?
41mm bez krunice.
Zbog veličine cifera i tankog ''bazela'' na ruci deluje veće.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Rekao bih da je to nekako taman. Nit previše, nit premalo. Elem, sutra ću pogledati, na ovom linku piše da je rasprodat, ali u nekoj zlatari u Zrenjaninu piše da još uvek ima. Zaista grehota ne uzeti tako nešto za tako male pare
Zavisi od ruke, meni 46mm stoji tacno kako treba, manje ne bi valjalo.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Naravno, slažem se. Odnosilo se na mene, jer sam do sada uglavnom nosio 41mm satove zbog obima ruke. Pardon, trebao sam to naglasiti.
@MMario Vladanu se obraćam čisto radi onog što je unutra u satu, u estetiku ne zalazim
Poslednja ispravka: Aleksandar S (11.3.2015. u 21:10)
Otišao danas po Lorus i na moje prijatno iznenađenje, nađem ga na popustu za neverovatnih 5500 dinara! Imaju ga i u maslinastoj varijanti. Satić je uživo prelep, baš za svaki dan
Poslednja ispravka: RUS (12.3.2015. u 14:45)
Pa si morao da kupiš isti kao moj...
A,rekao si da hoćeš onu drugu boju
Čestitam na fenomenalnoj kupovini!
Cena je neverovatna.
Drago mi je da nam se i estetski kriterijumi poklapaju.
Neka je sa srećom!
EDIT-
E,da.
Napiši gde si ga kupio
Poslednja ispravka: VLADAN P (12.3.2015. u 14:12)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam na kupovini, dobar je to sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Čestitke Aleksandre i u zdravlju ga nosio
Bookmarks sajtovi