Imao sam i ja AE1000, a pored njega jos jedno 5 ili 6 G shock modela.
Zato sam i napisao da nije los, ali nema poredjenja sa G shockom.
Imao sam i ja AE1000, a pored njega jos jedno 5 ili 6 G shock modela.
Zato sam i napisao da nije los, ali nema poredjenja sa G shockom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
а што не узмеш сат у србији у сатови онлине, они имају 1500 модела, а цецне коректне, ја имам ае 1000 са металном наруквицом
увек бих га узео са металном
Nagovoriste me da odustanem od onog iluminatora. Danas pazario ovaj model, plavi
AW-591-2A - Watches - CASIO
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Skipper
Čestitam.
Imam isti model u drugoj boji.
Dobra veličina ( za jedan G-Shock) i vrlo dobra udobnost nošenja.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I mene je iznenadila veličina, na slici deluje dosta veće i robusnije a u stvari je diskretan i deluje sasvim obično a opet je G-shock. Dobro mi stoji na ruci, okačiću i slike ovih dana.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Imao... Odličan sat... I da, jest uživo mnogo manji nego na slikama... Ali ja bih rekao da je taman, jedino su mu oni pomoćni displej prozori skroz sićušni i skoro neupotrebljivi...
EDIT: E da, ono pomoćno žuto svetlo je baš ružnjikavo, i rekao bih nepotrebno, jer ne dobacuje do desnog ugla sata, a kazaljke svakako imaju dobru iluminaciju pa je vreme čitljivo u mraku i bez tog svetla...
Poslednja ispravka: KureNS (15.6.2015. u 23:17)
Gledao sam po forumu ima malo o satovima srednje klase..pa sam video vas post,ako se malo razumete da mi pomognete oko kupovine.
Ovaj ....
http://www.amazon.com/Casio-AQ-164W-.../dp/B0013XVE5S
ili ovaj...
http://www.amazon.com/Sector-Digital.../dp/B0075320YY
Hvala!!
Ja bih uzeo Casio, mada nije ni taj Sector los sat.
Jedino sto je na linku koji si postavio cena ludacka, kod nas kosta 5.300 din.
Inace ako vec hoces neki takav sat, moj ti je savet da nadjes neki iz G-Shock serije, recimo g5600, tu nema greske, odlicni satovi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sad sam video cene ....stavio sam samo zbog modela..Casio je malo jeftiniji..ni 1000 din.
Verovatno cu pazariti Casio..
Našao sam sat koji ću pazariti ali... nema kožnu narukvicu kao na glavnom sajtu nego metalnu.Da nije nošen...popravljan ili je to u redu?
Bookmarks sajtovi