Ne znam sta da ti kazem,ja sam imao navedena iskustva...
Ne znam sta da ti kazem,ja sam imao navedena iskustva...
pozdrav svima.
Zeleo bih da uzmem sat do 4000 ~ 4500. Hteo bih da uzmem sa metalnom narukvicom. Gledao sam neke Q&Q satove sa metalnom narukvicom i nisam odusevljen. Deluje mi kao da nije upitanju metal. Sat necu nositi svakodnevno. Nista mi specijalno nije potrebno.
Gde je najbolja ponuda u BG? ili bolje poruciti sa nekog sajta?
slobodno dajte predloge
Kolera,nemoj pogresno da me shvatis,ali najbolje bi bilo malo povecati ulog,ako me razumes.
Druga varijanta bi bila,kupis Q&Q koji ti se svidja i posle narucis metalnu narukvicu sa Alija,a end linkove vec imas od stare ili narucis sve komplet sa Alija i zavrsis posao.
Ne mogu vise da dam od ovoga. Kakvi su casio satovi u tom cenovnom rangu? kao npr. ovaj CASIO MTP-1258PD-1AEF - Muški satovi - Satovi - najbolje cene - satovi prodaja ili ovaj CASIO AW-80D-2AVEF - Muški satovi - Satovi - najbolje cene - satovi prodaja
Da bi bio siguran da je sat komplet celican na poklopcu mora pisati " all stainless steel ". Kod jeftinijih satova cesto zna biti ili plastika koja je obojena u metalik boju pa lici na celik ili je hromirano kuciste.
Casio i Q&Q su verovatno jedini izbor u tom cenovnom rangu. Prednost dajem Casio satovima.
Drugi Casio koji si postavio je plastican ali zato ima neke dodatne f- je koje drugi satovi po toj ceni nemaju.
Ukucaj u Google Sense watches, na njihovom sajtu izaberi Casio- Standard i pogledaj sta nude. Satove mozes uzivo videti u njihovim prodavnicama.
Opcija br.2 je da pogledas na KP polovne i ocuvane Seiko 5 satove. Verovatno bi morao doplatiti jos oko 1500 din.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.11.2016. u 14:12)
Na oglasima su u 90% neki krševi za koje traže nerealne cene. Te čelične narukvice na jeftinim satovima su đubre, tek na satovima preko 15000 liče na nešto. A i ti satovi za 4500 nisu nešto, čisto ono, lep satić. Dodaj keš ili lovi po oglasima...
P. S. Da li ti se sviđa ovakva čelična narukvica
Poslednja ispravka: Petar012 (16.11.2016. u 14:43)
Vidim da uzimas sat za "sprdnju",mozes i na Aliju da pogledas,osim ako ti brend nije bitan.
Gledao sam neke q&q satove i bio sam skroz siguran da je upitanju ofarbana plastika. Kako vam se cini ovaj Casio MTP-1215A-2A
@Petar012 da ta narukvica mi je skroz super
Onda da ne gledam satove sa metalnom narukvicom? ja to sto sam video uzivo mi se ne svidja
Nisi me razumeo,zato sam i stavio pod navodnicima.Ne uzimas sat za neku posebnu priliku i neces da nositi svakog dana kao sto si i napisao,ja sam na to mislio.Nisam imao losu nameru.
Bookmarks sajtovi