Pozdrav ljudi, evo par novosti od mene, kad sam vec pitao i iscimao za misljenja.
...
Sto se mene tice i dalje nista, ali sam bar suzio izbor na tri slova:
- Frederique Constant FC-397HSG5B6 - Kolega Duka ga je opisao u posebnoj temi, nema sta dodati sa technicke strane. Ovako subjektivno, prelep mi je, prica sa Healey-em mi je malo isforsirana, ali cenim trud i od neceg se mora poceti za relativno mladu firmu, no po ovoj ceni (2079EUR) van budzeta. Trazio sam da ga dostave u radnju u Frankfurtu da ga uzivo pogledem i da mogu vratiti porez, pa uz jos neki dodatni popust da me izadje 1500EUR bih podneo, no nisu uspeli da ga spreme u radnji.
- Hamilton American Classic Intra Matic Panda - Kolega Bancika ga je predstavio u svojoj temi, nema se mnogo sta dodati. Lep, al mi nije vau i ne uvek sam Hamilton vezivao za avione, nikako mi ne ide sa automobiliznom.
- Hamilton Broadway Day Date Chrono Automatic - Kombinacija plave i zelene mi se svidja, sat generalno dobro izgleda. "Zamerka" za gornji je validna i za ovaj.
Problem je sto nijedan od ovih satova jos nisam video uzivo. FC je limited edition, malo gde ga imaju, Intra-Matic u drugoj kombinaciji boja sam video, ali Broadway Chrono nisam. Bomar ima Hamiltona, medjutim nisu mi odgovorili na dva mejla za upit, te smatram da cu ih "kazniti" zaobilaskom pri kupovini, ali cu otici da pogledam ako sta imaju na stanju.
Tissot PRS-516 Auto Chrono koji je bio pocetna tacka je pao dole i ne razmatram ga vise. Pogledao sam
TAG Formula1 CAZ1014BA0842 i izgledom mi je dobar, ali mi nekako bilo to mnogo para za kvarc.
Onom sto moram dodati je da sam u prethodnih nedelju-dve usput pogledao par kvarcnih satova, Tissot, Hamilton, Rado, TAG i negativno se iznenadio kako kazaljka ne gadja marker, osim kod TAG-a koji je pod konac, ali i skuplji od ostalih. Pricamo o satovima od 500+ EUR, za mene je nedopustivo da se maši marker. Casio Edificie koji imam od 100EUR je precizniji.
Bookmarks sajtovi