Srđane i ja bi ti savetovao isto sto i RUS i sub, sacekaj Braju....to ti iz iskustva govorim! I nisam se prevario
Srđane i ja bi ti savetovao isto sto i RUS i sub, sacekaj Braju....to ti iz iskustva govorim! I nisam se prevario
Videću koliko ću još moći da izdržim. Na momente bih impusivno kupio nešto.
Iskreno, mislio sam da kupim sada jedan, pa da se smirim barem godinu dana, dok ne sakupim za Braju. Ali izgleda da ćete me odvratiti od te ideje!
Odkud ti to da nema antirefleks?
HYDROCONQUEST THREE HANDS MODELS – Ø 41 MM / Ø 39 MM.SELF-WINDING MECHANICAL MOVEMENT L619.QUARTZ MOVEMENT L115 / L263.DIVER STAINLESS STEEL WATCH-CASE.UNIDIRECTIONAL TURNING BEZEL.SAPPHIRE CRYSTAL WITH SEVERAL ANTI-RELFECTIVE COATING.WATER-RESISTANT TO 30 BAR (300M).
Poslednja ispravka: Baron (7.5.2014. u 23:15)
Brajaaaa
next year at this time I'll be a millionaire
Moramo da te odvartimo, salim se ti raspolazes sa svojim novcem, ali mislim ako kupis sada nesto samo da bi kupio puknes 1K i budes zadovoljan par mjeseci ali nije to to uvjek ce Braja da te kopka.
Mislim da je najbolji lijek biti da probas braju uzivo jer kad ga vidis zaboravices na kupovinu drugog, mislim ako vec nisi.
Vidis svi smo se slozili a forumska vecina se mora slusati
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Naravno, Longines Conquest GMT automatik, vrhunski mehanizam, greske nema!
Conquest - Longines - L3.687.4.76.6
Longi, Hamilton, Victorinox su divni satovi,bez greske....ali Breitling je Breitling.
Pre nego sto sam znao za ovaj forum nosio sam kratko bratov Colt dok sam bio kod njega. Osecaj je poseban.
Ne vuci ishitrene poteze vec sacekaj da imas za Breitling. Sat za ceo zivot.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Hvala svima! Poslušaću vas, pa ću se još malo strpeti. Ili ću odmah uzeti braju, a sačekati sa ostalim investicijama!
Inače, da me niste ubedili, verovatno bih uzeo nešto iz ove družine: Damasko DA46, Sinn EZM 3 ili Longines Legend Diver
Evo da te malo podsjeti....
A b'e kume, tak'i žuti, na pijac' ima za 300 dindži.
Bookmarks sajtovi