a gde si nasao orient? moze neki link?
a gde si nasao orient? moze neki link?
To bi trebalo da znaci da je taj Citizen jako dobar. Jel' tako?
Kada dobijem potvrdnu informaciju, saljem link za Orient.
Poslednja ispravka: RUS (2.4.2014. u 19:23)
Ako je Citizen, dobar je. Japanski satovi su pomalo kao, kako da kazem, Cigani. Sresces one koji pevaju odlicno, sresces one koji pevaju vrlo dobro, pa provuce se i neki koji peva dobro. Ali dovoljne i nedovoljne neces nikad naci
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Kakvo je Vaše mišljenje o ovakvom jednom satu:
Muški sat Lotus 15856-2 - Poklon Dućan
Kakav je LOTUS kao brend? Ovaj njihov model 15856 osvaja svojom plavom bojom i odlicnom zavrsnom obradom...
Pavle,najbolje bi bilo da nam opises kakav sat zelis i sta ocekujes od istog,buduci da iznos vec znamo,tako ces pomoci i sebi,a i nama u davanju predloga.
A možda i nešto ovako, za dosta manje para, ali od ne tako poznatog proizvodjača:
Ručni sat J.Springs-BFD061 - Poklon Dućan
Ručni sat J.Springs-BFC005 - Poklon Dućan
Ili nešto od jednog nostalgičnog brenda:
Prodaja satova - Orient Planet Ocean - Prodaja satova
Prodaja satovi - Orient Quartz Cayenne Diver - Prodaja satova
Prodaja satova - Orient Sporty Black - Prodaja satova
Mnogo mi je teško da se odlučim, pogotovo ako to bude kupovina preko interneta...
Želim vodootporan kvarcni sat sa štopericom i datumom (možda i danom, alarmom, safirnim staklom...). Što se tiče narukvice, najradije ću nositi kožnu, ali može i metalna, platnena, gumena... Sat bi trebao biti i sportski i elegantan, istovremeno.
Poslednja ispravka: VLADAN P (5.4.2014. u 14:51)
Ni jedan od tih satova sto si naveo nema safirno staklo, a za te pare tesko da ces da nadjes sat sa istim, gotovo nemoguce.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Znam. Nije neophodno da sat ima safirno staklo (taj podatak sam stavio u zagradi).
Prvi od navedenih Orienta je automatik,msm da to nisi primetio. Inace,Orient satovi su jako dobri,neki clanovi foruma ih imaju i zadovoljni su,pa te mogu malo bolje uputiti.
Kod ORIENT-a mi se svidja skoro sve, osim jedne činjenice, a to je da su ovi modeli koje sam predložio mnogo jeftiniji na ruskim sajtovima nego kod nas u Srbiji.
Primetio sam, naravno. Taj njihov automatik sa prikazom rezerve snage i onim kruznim prikazom datuma kod cifre 6 mi se jako dopada. Zbog toga sam i njega provukao medju ostale kvarcne hronografe.
Znam. Nije neophodno da sat ima safirno staklo (taj podatak sam stavio u zagradi). Jedino je Swiss Military Hanowa PATRIOT imala safirno staklo za taj novac (u medjuvremenu je ukinuto snizenje od 20% za made in swiss u BOMAR-u).
Poslednja ispravka: RUS (5.4.2014. u 15:10)
Bookmarks sajtovi