Treba da nadjes kazaljke koje odgovaraju za 7t92 mehanizam. Mislim da to nece biti bas tako jednostavno.
Iskreno nemam pojma ni gde bi mogao da ih trazis.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Fotografije:
IMG_20140422_221417.jpg
IMG_20140422_212732.jpg
IMG_20140422_212439.jpg
Izvinjavam se na lošem kvalitetu fotografija. Slikano je mobilnim telefonom, u večernjim časovima, u sobnim uslovima...
Navikavam se na Seiko. Mogu da vam kažem da mi se sve više sviđa! Šteta što ne svetli noću, jer nema naslage fosfora na kazaljkama, ali dobro. Iako su štedeli u tom delu, kao i na metalnoj narukvici koja je lagana, sve ostalo je skroz na mestu, pogotovo sada!
Sajdžija kaže da je to pravi dobri Seiko
Poslednja ispravka: VLADAN P (22.4.2014. u 23:14)
Lep Seiko i lepo ti stoji,u zdravlju ga nosio.
Jedno pitanje, čitao sam negde, ali bolje je da budem siguran. Kada hoću da promenim datum, u kom vremenskom intervalu (na brojčaniku) je najbolje da to uradim?
Nemoj menjati između 21 i 03 časa. E sad ako ti je pogrešno namešteno menjanje datuma mislim na to ukoliko ti se menja datum u podne a ne u ponoć ( i to se dešava ), onda nemoj između 9 i 15 h i naravno u tom slučaju namesti da menjanje bude u ponoć.
Poslednja ispravka: skydrummer (23.4.2014. u 1:10)
Hvala na odgovoru skydrummer. Bliži se kraj meseca, zbog toga pitam.
Poštovani,
javljam se prvi put kao registrovani forumaš. Počeli su me zanimati satovi prije nekoliko mjeseci i sve više me interesuju. Trenutno u kolekciji imam pet satova i želim da proširim kolekciju sa jednim sportskim satom za ljeto. Želio bi da narukvica bude od tekstila a da ima hronograf po mogućnosti sa 60 minuta. Takođe, da cijena ne bude veća od 120-150 evra. Ukoliko neko ima ideju želio bi da mi preporuči nešto.
Pozdrav svim zaljubljenicima satova i pohvale za izuzetan sajt.
Poslednja ispravka: RUS (23.4.2014. u 13:00) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
@Pavle Nis, evo i par mojih reči na temu "vizuelnog korigovanja" tvoj sata.
Sve pohvale! Čitljiviji je, ali je ujedno i unikatan. Sada, po meni, mnogo bolje izgleda nego kada sam ga inicijalno gledala.
U zdravlju ga nosio!
Veliki pozz!
Bookmarks sajtovi