Treba mi preporuka za seiko sa štopericom koji bih naručio internetom. Uslov da je povoljan (da se ne carini po mogućnošću), a bilo bi dobro da je WR makar 100m.
Treba mi preporuka za seiko sa štopericom koji bih naručio internetom. Uslov da je povoljan (da se ne carini po mogućnošću), a bilo bi dobro da je WR makar 100m.
Eh! Ajde ne zajebaj, evo i ja bih djevicu ovako sa 53-je
Model bi trebao ti odabrati, a za u vezi carine se obrati zemljacima. Dragojlovic Darko mislim da ima iskustva, no to je samo moja preporuka.
Pa za te pare (da prođe bez carine) ima quartz štopera.
Baron, na creation-u imaš odličan izbor tih jeftinijih štopera. Mislim da im cene kreću već od nekih 70-ak evra. Baci pogled, možda i nađeš nešto.
Pored Creation wathces, pogledaj i HOMEPAGE - Watchhubs
Ne znam koja je zakonska granica kod vas, ali koliko mi je poznato mnogo stvari prodje neocarinjeno, cak iako je vrednost veca od propisane.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Do 150e kod nas prolazi necarinjeno, tako da vjerovatno nece biti problema
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ajde ovako da preformulišem, treba mi kvalitetan sat sa štopericom, da je vodootporan makar 100m, kvarc, da nije preskup pa da plačem kad ga oštetim ili skvasim . Imate li dobra iskustva sa nekim? Seiko sam rekao jer prepostavljam da prave trajnije hronografe od casia ili timex-a sa kojima imam loša iskustva.
PS off
Sad vidjeh da sam ja jedan od ranijih članova na forumu, preko 5 god
Poslednja ispravka: Baron (2.6.2014. u 14:17)
ja sam imao bas prijatno iskustvo sa G modelom, uvek bih ga ponovo uzeo
off
primetio sam, ja ga pratim od pocetka 2010, ali sam se uclanio pocetkom 2011
Poslednja ispravka: Милан Милановић (2.6.2014. u 14:27)
Koji je G model?
Vidim da imaju razliciti mehanizmi: 6T63, 7T94,V172, 7T62
... Ima li tu neke razlike osim u položaju datuma...
Poslednja ispravka: Baron (2.6.2014. u 14:35)
ovaj, vrlo lako sam ga prodao za dobar novac ali je bio perfektan i jedini za koji mi je bilo zao sto ga prodajem, mozda ponovo uzmem jedan casio G, da ga nosim dok igram fudbal
g5600e5001.jpg
dw 5600 e
Poslednja ispravka: Милан Милановић (2.6.2014. u 14:39)
Ima nekih razlika.
6T serija je novija, relativno kratko na trzistu. Dugorocno se ne zna pouzdano kakvi su, ali su se za sada dobro pokazali.
7T serija je dugo prisutna, odlicno se pokazala i tu nema greske.
V172 je mehanizam sa solarnim napajanjem, ako se ne varam. Ugradjuje se i u neke skuplje modele. Koliko sam video, ni sa njim nije bilo problema.
Da ti preporucujem neki konkretno model, malo mi je glupo, posto se ukusi razlikuju, a izbor je stvarno veliki, ali eto, za male pare neces pogresiti ako uzmes neki model sa mehanizmom iz 7T serije. Tu onda ides na provereno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi