Hvala na odgovoru, upravo sam ga narucio..
Hvala na odgovoru, upravo sam ga narucio..
Aj' ,kad stigne, postavi fotku i napiši svoje utiske o satu.
Značiće drugima.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dogovoreno, mislim da ce stici oko cet-pet pa tad postavljam, hvala jos jednom..
Pozdrav, javljam se sa zakasnjenjem, sticajem okolnosti nisam uzeo RT309BX-9 vec RT357DX-9, nemam mnogo iskustva sa satovima ali mi ovo deluje sasvim kvalitetno, ciferblat je veoma citljiv, bez naprezanja, kombinacija boja ne napreze oci, luminacija je citljiva u apsolutnom mraku ukoliko je sat "pokupio" dovoljno svetla..
Mehanizam je Seiko VD53 koji se ugradjuje u mnoge modele van seiko porodice (invicta npr), vazi za pouzdan i proveren kalibar.
Narukvica je masivna i nema procepa koji bi "cupkali" dlake, ima sigurnosnu kontra kopcu.
ZN88L3.jpg
Sve u svemu zakljucak iz mog skromnog znanja je preporuka za ovaj sat...
highlander82
Lep si sat izabrao.
Čestitam i uživaj!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Baš lep.
Čestitam!
Lepo, lepo. Dobro da te sluzi, za bolji da zamenis
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
...čestitke ! Bar na slici, ooodlično i osvežavajuće izgleda.
Ako budeš imao vremena, daj koju reč o kućištu, pušerima, koroni...etc...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Uživaj u satu i neka te verno služi
Ako nađeš vremena, postavi nekoliko slika na ruci i napiši utiske.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nov sam na forumu pa se stoga izvinjavam ako sam(a verovatno jesam)promasio mesto za moje pitanje.
Naime trebalo bi ovih dana da pazarim sat pa vas molim da iznesete svoje misljenje o ovim satovima...
U pitanju su japanci,i naravno da finansije odredjuju samu kupovinu.
Citizen ap4031-54l a drugi je Casio Watches - EF-527D-1AVEF ili nesto iz edifice serije,mogu i drugi predlozi u istom cenovnom rangu.
Unapred hvala.
Bookmarks sajtovi