Pa to izgleda sve zavisi od trenutnog raspolozenja carinika :-)
Pa to izgleda sve zavisi od trenutnog raspolozenja carinika :-)
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Da sam sebe citiram. U Sensi nemaju sat na lageru tako da mi preostaje ili preko neta ili neki drugi model koji ima ovde da se nađe. E sad ima li nešto slično ovome i da je približno slične cene?
Sat je izuzetan i nemoj odustajati od njega. Ja sam ga kupio proletos ali sam ga jako teško našao. U Srbiji ga nije bilo i morao sam preko nekog engleskog sajta i oni su mi poslali na prijateljevu adresu u Švajcarskoj.
Dukin - Moji satovi
Ima povoljno i na Watchhubs i na Creationwatches tako da ukoliko ne nađem ovde nešto slično a da mi se svidi pazariću preko neke od ove 2 radnje.
@Skipper
Uzmi ga na Watchhubsu ,stavice manju cenu na posiljku i uz malo srece platices samo pdv 500-1000din.
Jel treba da im tražim da stave manju cenu zbog mojih kasnijih troškova ili oni to rade sa svakom pošiljkom?
Napises prilikom kupovine u napomenu ili im posaljes mail pre kupovine npr. 35$ da stave tako mnogi rade.
Oke Hvala na savetu
Bolji je za metalnu narukvicu i ništa više, mada meni se sviđa kako drugi Seiko (SNDA57P1) izgleda na platnenom kaišu.
Bookmarks sajtovi