Dobra odluka, neces se pokajati.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Nisi pogresio, odlican je Monster.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prvo sam mislio da li će mi se dopasi i kada sam ga video uživo nisam se pokajao
Malo je manjeg prečnika nego što sam mislio ali to je i razumljivo pošto je teži i da je veći bio bi i veće opterećenje za ruku.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Evo postavio sam i par fotografija sata
Fotografije satova iz vase kolekcije!
Pozdrav svima na forumu i unapred hvala na pomoci.
Zelim da svog supruga iznenadim poklonom, ali kako se ne razumem puno u satove, a ne zelim da njega pitam i pokvarim iznenadjenje...
Elem, naisla sam na nekoliko veoma lepih satova, pa bih zamolila da mi, sto se tice kvaliteta, pomognete oko izbora:
Seiko SNZG15K1
Citizen AW1060-08E
Casio EF-324L-1A
Seiko SNK809K2
Dobro dosla na forum.
Manje vise svi satovi su OK, ali bih se ja najpre odlucio za Seiko SNZG15K1. Po meni najlepsi sat od navedenih.
E sad, ti najbolje poznajes supruga pa ces najbolje znati da izaberes nesto sto ce se njemu svideti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Možda Vam pomogne i pogled na dimenzije sata:
SNK809K2 je oko 37mm precnika;
SNZG15K1 oko 43mm sa krunicom;
AW1060-08E oko 45mm sa krunicom;
EF-324L1A je 44,8mm x 40,6mm.
Sa druge strane mehanički satovi, oba Seika, očekuju da je onaj ko ih nosi malo pažljiviji prema njima. Robusni su im mehanizmi ali ako je čovek baš nepažljiv kvarc je sigurnija varijanta.
Moj izbor bi bio SNZG15K1, pravi "muski" sat, onako meni bas po meri.
A i ne bi se puno sekirao za mehanizam, izdrzati ce on svasta.....neki put i vise nego quartz!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi