Flagship ili Prodaja satova - Orient Quartz Diver Black - Prodaja satova i inace da li imate neki predlog dobrog sata do 16 - 17 hiljada dinara?
Flagship ili Prodaja satova - Orient Quartz Diver Black - Prodaja satova i inace da li imate neki predlog dobrog sata do 16 - 17 hiljada dinara?
Ratko dobrodošao na forum.
Sve zavisi šta želiš, postavio si jedan sat sa kvarcnim, a drugi sa mehaničkim (automatskim) mehanizmom. Možeš pogledati Casio, Citizen i Seiko modele u tom cenovnom rangu ima dosta ponuda.
Pogledaj temu:
"Predlozi za kupovinu sata do 150 EUR"
Mišić M.
швајцарац је искуство ми говори далеко квалитетније обрађен од јапанца, нисам видео оба сата, односно није да нисам имао прилике, него ме нису занимали али јапанац је масивнији и аутоматик је што је незанемарљиво
уз то је ронилац и верујем да ће много боље због тога држати цену
продавци су поуздани и са њима нема проблема
U svakom slucaj ja bi izabrao Orient.....ali pogledaj link koji ti je predlozio kolega Misic M.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Oba sata što je Ratko postavio su sa kvarcnim mehanizmima, ne znam kako je vama iskusnim članovima to promaklo . Ovaj Orient liči na Mako ali je u pitanju kvarcni model.
a vidi piše kvarc model, mislio sa da je auto pošto ima i automatike za te pare, elem da je auto, orient, a pošto su oba kvarca bez trunke razmišljanja švajcarca bih uzeo
mislim da je kvalitet ubedljivo na njegovoj strani
Hvala vam puno mnogo ste mi pomogli. Razmisljao sam i svatio sam da mi kvarcni sat vise odgovara, jer je tacniji. Interesuje me jos jedna stvar kako se pokazala Swiss Military Hanowa kao proizvodjac i da li se isplati kupiti neke jeftinije modele npr Swiss Soldier Prime
Ja imao Flagship...
Solidan sat za te novce...
Ništa spektakularno, ali dopadljiv izgled, dobar čelik, safirno staklo i ok kvarcni mehanizam su tu... Jedino je loše što narukvica nema mikro podešavanja...
Interesuje me jos nesto dali je B PM dobra prodavnica satova i da li neko ima neke predloge prodavnica?
Ne znam sta podrazumevas pod dobar, ali satovi su regularni, originali.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi