Meni licno, na oko, vise lezi Flagship. Vise mi se svidja taj stil.
Pozdrav svima!
Hteo bih da kupim sat do 150E.
Nekoliko je satova uslo u uzi izbor, pa bih molio vase strucno i manje strucno misljenje
1. CASIO MTP-E108L-7A
2. FESTINA f16573/2
3. CASIO BEM-302L-7A
4. ESPRIT - ES000T31020 equalizer
5. JACQUES LEMANS - 1-1844D LONDON
(ne nuzno ovim redosledom).
E sad, meni na oko se najvise svidjaju Jacques Lemans, Festina i nakon toga CASIO treci pa prvi, ali mi to nista ne znaci dok ne cujem vasa misljenja o kvaliteti Jacquesa pa dalje. Satove nosim u svecenijim prilikama, za svakodnevno nosim kinez od 20e.
Takodje bi bio zahvalan ako mi preporucite i neke Orient, Citizen ili SEIKO u tom cenovnom rangu.
Hvala unapred, i ako moze malo brzi odgovor
Odlican je Orient. U principu svi modeli su im dobri, ono sto bih izdvojio od njih su dva najpopularnija modela, Orient Mako/Ray, i Bambino. Citizen i Seiko takodje odlicni, u principu to ti je japanska trojka kod koje nema greske koji god model da uzmes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
^ +1, Kolega RUS kao da je umesto mene odgovorio
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
A kako ocenjujete navedene modele koji su mi trenutno dostupni, za razliku od Citizena i Orienta?
Jer, procitao sam nekoliko negativnih komentara na nekim forumima o Jacques Lemansu, sto me je donekle razocaralo
Pa recimo da nijedan od ovih sto si naveo ne moze da se poredi sa japanskom trojkom(Citizen, Seiko, Orient).
Ne mogu da ti kazem da je taj Jacques Lemans previse los sat, ali svakako da nije ni dobar.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Verovatno kolega da to onda ni mi nismo preporucili
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da li Fossil satovi vrede ista?
Ratko
Vrede.
Ne baš onoliko koliko koštaju ...
Ima boljih za te pare.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi