E hvala ti.
Ali pre nego što odem, trebao bih da im najavim da donesu sat, u slučaju da ga nemaju izloženog? Posto sam procitao da je tako najbolje.
E hvala ti.
Ali pre nego što odem, trebao bih da im najavim da donesu sat, u slučaju da ga nemaju izloženog? Posto sam procitao da je tako najbolje.
Da tako je najbolje. Jedino da znaš da u NS nema na rate i kartice, samo keš...
Bar je tako bilo kada sam poslednji put proveravao pre nekoliko meseci...
Samo kešom i baratam
Hvala u svakom slucaju, nekome ce trebati.
Sense radnja u NS je zatvorena, tako mi je rečeno preko telefona, pa sam bio u nedoumici dal da poručim sat na neviđeno. Tada mi je prodavac rekao da ukoliko mi sat ne odg. mogu ga vratiti, u slučaju da ga ne nosim. Sat sam poručio, danas je stigao, i mogu reci da uopšte nije velik koliko izgleda na slikama i na snimcima, a isto tako mogu reći da mi je lepši bio na slikama, uživo mi sve izgleda sitno na njemu xD mada, opet je lep 😊
Mozda mi je bila bolja opcija da sam obišao radnje, i pogledao još neke satove, mada gledajuci na koji način kupujem, ono što mi prvo zapadne za oko, ma šta god ostalo gledao, uvek se vratim na prvu stvar, ako ne uvek, to je u većini slučajeva. Tako da, cini mi se da nisam pogrešio, ima dosta zadovoljnih članova, i nadam se da ce i ovaj moj služiti 😁
Nije baš tema za ovaj sat, ali ovde sam prvo počeo da se raspiTKIVAM, zbog toga se i javljam.
U pitanju Citizen Nighthawk, ko nije ispratio 😁
Poslednja ispravka: druškan (15.1.2016. u 17:54)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uh, izvinjavam se. Sad sam bacio koju fotku. Nisam neki fotograf, a i slikano je sa mobom
Lep taj Nighthawk, nema šta.
Ja ne vidim slike
Clipboard01.jpg
Nego ovo sa zatvaranjem radnje u NS je još jedan dokaz da "ima samo jedan grad"...
Nov sam na forumu i u svetu satova.Planiram da uzmem neki satic do petnestak hiljada din.Imam dvadesetak godina i ne zelim nista preoziljno.Do sad mi se dopalo nesto ovako i otprilike bi se drzao takvog dizajna (fossil ch2600 i casio ef-562d-1a).dajte sto vise predloga.
hvala unapred
Bookmarks sajtovi