Pozdrav svima. Prvi put sam na forumu, i to bas kod vas. Zelim supruga da obradujem novim satom. On ima 35 god., u sportsko-elegantnom je stilu. Pre 8 godina dobio je od mene na poklon Police Axis(to mu bio ujedno i prvi sat, a do tada je bio u fazonu da mu ne treba nikakav). Jako je bio odusevljen i dan danas je. Ne skida ga sa ruke, iako mu se silikonska narukvica raspada( novu nismo uspeli da nabavimo). Sada gledam nesto skroz drugacije, ali opet da pogodim njegov stil. Danima citam razlicite teme na ovom forumu, naucila mnogo novih, bitnih stvari o satovima, a samim tim stvorila sebi pritisak da izaberem najbolje. Da napomenem da se on ne razume preterano u satove.U trci su citizen, casio i seiko. Odvojila sam 100e, medjutim, kad sam naletela na CITIZEN BU2040-56L eco drive, tu sam i ostala! Jako mi se dopada, na akciji je u Bomaru i kosta 18.400din. Mislim da bi bio pun pogodak za njega, ali opet ne bih da pogresim. Zelim da pitam vas za misljenje, da ne kazem odobrenje, za konkretno ta sat, jer nisu male pare u pitanju. Hvala unapred.
Bookmarks sajtovi