Kupio bih sat do 15 000-20 000 RSD
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Kupio bih sat do 15 000-20 000 RSD
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
To je jako lepo.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mozda da nam das neke blize informacije sta zelis od sata , pa da se pretraga suzi
Predhodni post je šala
Dobrodošao.
Pretpostavljam da tražiš preporuku?
Na tom sajtu izaberi bilo koji sat iz Casio Edefice serije.
U svakom sličaju bi pomoglo da napišeš kakvi satovi ti se sviđaju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobro vece tebi takodje! Uzmi TISOT VISODATE
HEHE salim se, malo smo napeti ima tu neka tema pa se malo svadjamo
I ja bih ti rado dao svoj predlog, kakav sat bi zeleo, na baterije ili mehanicki? Pored ovoga mozes se odluciti da li mozda zelis pilotski, dress elegantni, mozda diver ronilacki, ili neki za svaki dan i slicno.
Pilotski sat i ne mora da bude sa satovi online shop-a
Dobro dosao na forum!
Moj ti je savet da sam izaberes i izdvojis nekoliko modela koji ti se svidjaju i postavis ih ovde kako bi ih svi zajedno prokomentarisali. Tako je mnogo bolje, nego da ti mi postavljamo satove koji se nama svidjaju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobrodošao na forum! Ono što mi prvo pada na pamet u tom cenovnom rangu su sledeći modeli:
Dress varijanta BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Classic kolekcija-C4488/2
Casual varijanta sa crnim ciferom(automatik) Seiko SNZH55K1
sa belim ciferom(kvarc) Casio EF-545D-7A
E sad, na tebi je da daš bliže odrednice...
Ulepšao si mi veče!
Poslednja ispravka: RUS (27.10.2013. u 21:06)
Pilot. Automatik ili baterijas?
U sustini, posto za te pare mozes kupiti samo Japanski sat, onda imas na raspolaganju SEIKO ili Citizen, ili Casio na trecem mestu. Obadva imaju super odnos ulozeno dobijeno i sta god da uzes neces pogresiti. Menis se recimo ovaj svidja(ako si vise za quartz varijantu)
Seiko SNN079P2
GA-100-1A2 (3)[1].jpgMislio sam slicno ovakvom satu(G shock GA 100 1A2)ali je ogroman
Bookmarks sajtovi