Hvala!
Hvala!
Cene su i dalje iste na creationu. Finansije zatvorene. Sada se razmisljam da li da dodam jos 7-8k i da kupim kornjaču, ukoliko ovaj popust potaje jos malo to ce biti moguce. E sad kornjača mi se svidja crno zlatna a hteo sam pepsi look na skx. Da li je kornjaca zaista toliko bolja? Sta mi savetujete?
Vise ne znam sta da radim :-)
Jeste bolja je. Imao sam oba.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Da li za tih 230 € imate bolji predlog? U stilu divera.
Godinama nosim 007 kao radnoparadni sat ponajviše zbog izvanredne narukvice i smatram da je sat vredan poštovanja... kornjaču nosim 36 sati jbg vidi se da je je to i pored sličnosti viša liga.... sa njim svakako ne bih išao na rad ............. e sad mala je razlika u ceni mnogo manja nego u kvalitetu a sa druge strane svaki sat ima svoje prednosti nema greške šta god izabereš
Jeftiniji i bolji od kornjače po ovim cenama (ja je platio 24000) nema... možda ako uleti neki polovan ali sumnjam baš je jeftino..
Jedino moja tiha želja i naredna kupovina sigurno
http://www.creationwatches.com/produ...atch-3582.html
Poslednja ispravka: popovac 76 (1.11.2017. u 19:18)
Skx mi se bas svidja zbog narukvice, ovaj m-force mi je previse sportski nastrojen i skuplji. Ali mi se i on svidjao jedno vreme, i ostaje problem sto nema zvanicnog servisa i to mi fali jedino kod orienta. Tu bih sa dodavanjem novca stao, sledeci cenovni rang, bi bio neki steinhart i to ce biti sledeći, ali ne zurim.
Dakle skx mi se svidja, ali razum ide na kornjaču zbog cene. Ostaje da razmislim.
Brasil sve to zavisi nije samo cena u pitanju razliciti su I precnici najbolje bi bilo kada bi mogao da probas oba sata negde nekako pa da vidis koji kako stoji nije ni svaki zglob isti da ne bude poslu kuku lele velik mi je...
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Bookmarks sajtovi