na tom sajtu gde gledas police imas za taj novac da biras Seiko ili Casio (malo jeftiniji)
na tom sajtu gde gledas police imas za taj novac da biras Seiko ili Casio (malo jeftiniji)
Pa u principu , taj Police mi se ucinio najzanimljiviji , al bi bilo dobro da mi neko kaze kakav je sat , kakav je mehanizam itd , posto sam laik sto se toga tice
A isto tako bi dobro dosao josh neki predlog , kako bi imao neki siri izbor i uvid u sve to , moze slobodno i koji dinar preko 20.000 .
Pozdrav
Stefane, evo nekoliko citizenovih modela u tom cenovnom rangu:
Citizen satovi
Svi njihovi modeli su OK, a imaš i neke opise u rubrici "Japanski satovi". Moji lični favoriti su Nighthawk, ali i kod ostalih nećeš pogrešiti. Pogledaj koji ti se sviđa, pa će se naći neko da malo bliže pomogne.
Pisalo se već o ovom satu u nekoliko navrata, pročitaj sledeće teme...
Police PL10962JSB-02M ručni sat
http://www.svetsatova.com/forum/f69/...-02m-2014.html
Pozdrav
Poslednja ispravka: dragon (26.4.2011. u 14:42)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da , svakako je Citizen bolji , Nighthawk pogotovo Da li znate gde bih u Beogradu mogao da pogledam , kupim neki od Nighthawk satova?
Mada josh jedna ideja mi pada na pamet. Ako bih mogao da izvdojim oko 25000(malo sam iskocio od onog limita 200e , ali za par nedelja bih mozda i mogao da skupim josh tih pedesetak eura) za neki Nighthawk , da li bi mozda za te pare bio bolji izbor neki od Armani satova?
Pozdrav
Poslednja ispravka: stefan92 (26.4.2011. u 12:51)
Imaš ih u TC Novi Merkator, a to je prodavnica sa linka.
Prodaje ih i Bomar, a koliko znam imaju radnju u TC Delta City. Evo linka za još nekoliko njihovih prodavnica: www.bomar.rs - satovi, nakit, optika
Ako nisi iz BG, najbolje je da telefonom pitaš za modele koji te konkretno zanimaju.
Iz BG-a sam tako da mi je sve jedno , mogu da skoknem do Merkatora jako mi je blizu , a i DC isto tako . A sta mislite vezano za pitanje da li je neki od Armani satova bolji izbor od Nighthawk ( posto su cene nekih modela priblizne ) ?
Casio EF-550D-7A
Casio EF-545D-7A
Casio EF-521SP-1A
Casio EF-524SP-1A
Casio EF-550D-1A
A za armani satove - moje je misljenje da kod krojaca sijes odelo a ne pravis sat.
Bookmarks sajtovi