Znaci da je Casio EF 545D 1 za sada u blagoj prednosti...Ako ima jos nekih predloga, sugestija i misljenja, voleo bih da cujem. U svakom slucaju, postoji mogucnost, da od velikog broja satova koji su u ponudi nisam video nesto ocigledno i dobro,a sto se uklapa u moje zelje i mogucnosti.
Poslednja ispravka: Getz35 (24.9.2012. u 14:32)
Ako ti se takav dizajn (po meni prenatrpan) sviđa, ok, ja bih pre odabrao, recimo
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Sport kolekcija-C4429/E
ili
Seiko SNA225P1
Mislim da treba da pogledas i Citizen, evo par predloga od mene
Citizen AT0797-01E
Citizen AT0975-04E
Citizen AT0360-50E
Hvala druze... Uzecu u obzir navedene modele, iako su manjih gabarita od onoga sto sam ja zamislio. Ipak, treba sat videti na ruci, pa onda odluciti... Nigde ne zurim
Pogledaj, probaj, pa odluci... Festina uopste nije los izbor. Mozda su Seiko i Citizen nesto bolji izbor ali ni ona nije losa. Ako ti je bas stalo da bude 45mm+, uzmi Festinu i uzivaj...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Drugar,ovo ti je moj pravi predlog sto se tice sata koji trazis.Stvarno je lep.Savetujem ti da ga uzmes u obzir. Pozdrav.
Seiko SSB059P1
Jeste, lep je i zasluzuje da udje u uzi izbor. Doduse, sve zavisi od toga kako koji sat stoji na ruci. To ce pored svega biti presudno, pored naravno tehnickih karakteristika. Hvala u svakom slucaju...
STA MISLITE O OVOM MODELU
Invicta Men's 2770 Force Collection Lefty Terra Military Watch: Watches: Amazon.com,
MISLIO SAM DA NARUCIM PREKO NETA ALI NEMAM ISKUSTVA SA INVICTAMA, A MODEL MI SE SVIDJA
Bookmarks sajtovi