Kraća verzija odgovora-Invicta nije marka za preporuku.
Detaljnije-Ukucaj ''Invicta'' u pretraživač ovog foruma pa ćeš videti i zašto.
Kraća verzija odgovora-Invicta nije marka za preporuku.
Detaljnije-Ukucaj ''Invicta'' u pretraživač ovog foruma pa ćeš videti i zašto.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
auuu,vidjeo sam kod nas u Podgorici da je bas skup sat,dajte mi neku preporuku do 200 evra,a sta mislite na casio edifice
Kod Casia nemas gresku,Seiko,Orient...
Sportski ili elegancija?
Nisam gledao Invictu,pa ne znam sta preferiras
next year at this time I'll be a millionaire
elegancija
Ma nisam, nego Citizen i Seiko kontam kao neeesto kvalitetnije od Festine, a Casio tu, otprilike u njenom rangu ( sad ce zbog ove jeresi forumska rulja da me spali, ali nema veze, umreću ponosno sa svojim ubeđenjima)Zaboravio si na Casio koji je u blagoj prednosti u odnosu na sve ostale modele
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Svestan sam i ja da su Seiko i Citizen kvalitetnije masine, ali se radi o tome da su u cenovnom rangu do 20000 ili bez hronografa i uglavnom ne veci od 42 mm, a ja pokusavam da pomirim i objedinim te dve stvari. Odnosno, da bude diametar 45+mm i obavezno sa hronografom... Za sada se dvoumim izmedju Festine i Casio-a koji je doduse u blagoj prednosti. Pored svega ipak bih rado cuo jos predloga. Tako da slobodno raspalite sa svojim predlozima, znaci: do 20000 din, diametar 45+mm i hronograf su uslov (narukvica metalna, eventualno koza, tj guma...).
Pogledaj Candino, kvalitetni satovi, a razumne cene
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Classic kolekcija-C4487/2
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Elegance kolekcija-C4372/1
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Classic kolekcija-C4455/3
Dovoljno sam ja za danas nahvalio Casio.
Vi ste na redu sada.
Ali ako ti se svidja Invicta ova onda ne vuce bas na eleganciju...
Mozda ovaj sa belim ciferom moze posle i kozni kais sto bi mu i dalo malo ozbiljnije...
Citizen AT0960-52A
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi