Vazi,vazi, a tebi posebno hvala sto si mi skrenuo paznju na Citizen :-)
Vazi,vazi, a tebi posebno hvala sto si mi skrenuo paznju na Citizen :-)
Nista prijatelju, zato i jesmo tu da bi se medjusobno pomogli
Napokon da stignem da postavim slike...Radi se kako sam i napred naveo o modelu Citizen CA0157 01A Eco Drive. Sto se izgleda sata tice prosudite sami, a mislim da ni na kvalitet nema puno zamerki. Ne zelim da opterecujem post tehnickim karakteristikama, ali zelim da upoznam one, koji su poput mene slabije poznavali ovu materiju, da je Eco Drive sistem koji koristi solarnu energiju za konstantno dopunjavanje baterije. Isto mozete primetiti na osnovu proreza koji se vide na satu, posebno na prvoj fotografiji. Na taj nacin, moze se zakljuciti da se baterija nikada ne menja. Bez dopunjavanja baterija moze da izdrzi i do 6 meseci. Toliko od mene ovaj za put. Pozzzz i jos jednom hvala svima na pomoci...
IMAG0198.jpgIMAG0201.jpgIMAG0202.jpgIMAG0203.jpgIMAG0204.jpgIMAG0205.jpg
Poslednja ispravka: Getz35 (3.10.2012. u 21:04)
Sat mi se vizuelno veoma dopada. Interesuje me vredi li 200 evra? Inace, u prodavnici gde sam ga prvo spazio, cena je oko 36 000. Nisam neki vrsni poznavalac satova pa ne znam , ali ih volim i u toku sam nabavke novog jer mi je prethodni swach, naklon 12 godina pao i staklo je naprslo... mala digresija...
Vredi ako ti se svidja. Tissot lep brend za pocetak.
next year at this time I'll be a millionaire
Sto kaze Milan,vredi ako ti se svidja...Uzmi slobodno.Tissot mozda drzi malo vecu cenu od realne jer im se moze,ali generalno gledano,sa njima nema greske.
Pozdrav.
Ukoliko zelis baterijasa Svajcarca sa stopericom neces moci naci bolju ponudu, ukoliko sam te razumeo da je sat nov? Istina je da je Etica G10 iz Fashionline najslabije serije ali to mu ne treba uzeti za manu jer Tisot i dalje ugradjuje te mahanizme u satove i preko 500e. Ukoliko se odlucis za nekog automatica moze se za te pare naci ok komad a mi ti mozemo predloziti
sa tissotom neces pogresiti.Sat je lep,a i brend je respektabilan,i ja ga nosim i super sam zadovoljan,tako da ces biti i ti.Uzimaj i ne brigaj.
OK Hvala svima, prvenstveno me je interesaovao odnos izmedju cene i kvaliteta koji za tu cenu dobijam. Sat, je inace nov, sa garancijom.
Moj predlog je da ga uzmes je to je stvarno dobar komad i siguran sam da vredi toliko. Postavi neku sliku ako ga uzmes
Bookmarks sajtovi