Big problem, slažem se 100%,,, VE je ubedljivo najbolji... Moj problem je što imam 2 sata koja nosim non stop, okrugla su, hronograf, dakle jako slična ovom Vostoku... Boje su bež i crni... Sad mi realno treba braon ili nešto na tu priču...
Nije mi problem toliko u kešu koliko mi je problem boja... Da mogu da stavim braon kaiš pa ajde, al ne mogu... Naravno ako imate neki predlog šibnite... Sportska elegancija, braon...
Sad te bolje kapiram,nasao sam dva sata koja se uklapaju u ono sto msm da ti zelis.Ne znam koliko volis kockasto kuciste.Za Lotus sam cuo da je bolji od Festine,tako da imas neku pretstavu o tome.Sto se tice Swiss military hanowa modela,msm da bi se on super uklopio,ali ne znam kakvi su njihovi satovi,mozda bi neko od iskusnijih clanova mogao da nam kaze nesto o njima,evo i linkova:
Ručni sat Lotus-15698/1 - Poklon Dućan
Ručni sat Swiss Military Hanowa-6-4187.02.001 - Poklon Dućan
Ovaj Lotus je preprost... Hanowa je skroz kul...
Sad sam našao na sajtu nešto što nisam video danas, a odlični su... Pogotovo ovaj prvi...
image.jpgimage1.jpg
Gledao sam i ja taj VE,ali ti rece do 200 evra ,ne znam koliko je JL,ali sa Hanowom se uklapas u rang,e sad,Hanowa je vise elegantna,nego sportska...VE je automatik-vostok 2426 mehanizam,a sa drugom krunicom kontrolises dual time opciju,probao sam i njega,jako lep sat.Sad sam procitao temu na ovom sajtu i Hanowa je na losem glasu Swiss Military sat ja sam skoro kupio sat,imao sam slicnu dilemu kao ti i mogu ti reci da ljudi znaju sta pricaju,uvazio sam njihove kritike i napravio pravi izbor.Pogledaj jos neke satove,mada meni se taj VE mnogo svidja,na kraju,odluka je samo tvoja,jer ces ti nositi taj sat...
Nasao sam ti i neke Casio modele:
Casio EF-336L-7A
Casio EFR-510L-5A
Casio EFR-517L-7A
Casio BEM-506L-7A
Lepi su,funkcionalni,a msm da nisu puno skupi...
Ovaj drugi je odličan.. Ne znam, boli glava
Eto,sada imas sirok izbor,pa odluci...
Ja bih ti preporučio ovaj model Festina Sport Herrenchronograph 1918 F16489/5 nur 149 € plus ga imas u više boja, a cena je 150 eura... A, dobijaš mnogo više za tu cenu + ti se uklapa u budžet... (:
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Pozdrav svima
Vec neko vreme trazim odgovarajuci rucni sat, pa sam se vrlo brzo pogubio u ponudama i informacijama. Stoga bih bio zahvalan za bilo kakvu vrstu pomoci od vas ovde.
Ah da, znam da ima nekih slicnih tema, ali ukusi postavljaca teme se razlikuju, a verujem da to vazi i za karakterisitke satova.
Elem, spremam se da dam 20.000 din (+/- 1.000).
Manje od toga ne bih, jer sumnjam da bi bili manje kvalitetni; a vise, jelte, nemam.
Koju marku sata bi mi preporucili? Ili model?
Nepotrebno je da napominjem da su mi opste informacije (vrsta mehanizma, stakla i sl.) nepoznate.
Dakle, sta je po vasem i/ili opsteprihvacenom misljenju dobar izbor za te pare?
Ne znam dal se sve moze uklopiti, al ovo bi bile neke karakateristike koji bih hteo:
- metalna narukvica
- okrugao
- beli
- (svi) arapski brojevi
- sto prostiji (bez onih "svemirskih" dodataka)
- vise ozbiljan, nego sportski
- da ga ima u prodavnicama u Beogradu (ne bih mogao tako nesto da kupim preko neta, bez da se proba)
Ili je mozda bolja da mi preporucite brend, pa da u okviru toga ja trazim sta ime gornje karakteristike...?
Unapred hvala svim koji ce odvojiti vreme za odgovor
Bookmarks sajtovi