Još jedno pitanje-Da li je bitno kvarc ili automatik ?
Još jedno pitanje-Da li je bitno kvarc ili automatik ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@ VLADAN P
Hvala! Koliko sam video, oba imaju svoje prednosti i nedostatke.
Cini mi se da ipak vise naginjem ka kvarcnom, ali ako nije problem moze preporuka za oba
Pa bih onda video sta od tih preporuka ime karakterisitke koje sam gore naveo.
Nisam baš poznavalac satova takvog ''čistog'' izgleda ali ,evo,na prvu loptu jedan elegantan i kvalitetan-
J Springs BEF002 | Svet Satova
Pored ove marke preporučio bih ti da pogledaš i Seiko satove.
Bilo bi vrlo korisno da postaviš slike dva-tri sata koja ti se dopadnu da bi videli u kom smeru razmišljaš.
Na ovom sajtu možeš da pogledaš neke modele-Seiko satovi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hm, izgleda da sam preterao sa opisom "cistoce"! Nesto mi ovaj J Springs deluje previse prosto...
Da ne ispadne da nesto izvoljevam, ipak bih nesto malo nabudzenije ")
U svakom slucaju, pogledacu sta jos J Springs ima u ponudi i sta Seiko nudi,
ako je to bio tvoj prelog za brendove, a ne samo za modele.
A slike nekih satova, koji su mi se na izgled svideli, kacim cim vidim kako se postavljaju slike.
Hvala, VLADAN P!
Evo otprilike na sta ciljam:
Classic Watch .jpeg Fossil Townsman Stainless Steel Watch.jpeg Overland 3251102002 .jpeg Overland 3251102004 .jpeg Sport F16489 1 .jpeg
Da, znam da ovi nemaju SVE gornje karakteristike, ali to mi i ne treba, ako mi se sat u celosti svidi!
Znaci, ovo sto sam okacio je samo po izgledu i ceni.
Pozdrav i dobro dosao na forum
Ja licno nebih kupio nijedan od ovih satova posto mislim da za te pare mogu da se kupe kvalitetniji satovi.
Preporucio bih ti da pogledas Casio i Seiko.
Ali ipak ako se tebi svidjaju samo napred ipak ces ti nositi sat a ne ja.
Dodao bih i Citizen, na ovo Tomino
HvalaPozdrav i dobro dosao na forum
Preporucio bih ti da pogledas Casio i Seiko.Ok, uz gore preporuceni J Springs, pogedacu (ovde: Novi satovi | Svet Satova , jel tako) sta nude ovi brendovi, pa cu onda postepeno suzavati izbor.Dodao bih i Citizen
Bookmarks sajtovi