I moj glas ide na Seiko
I moj glas ide na Seiko
Ja sam prvo pomislio na Seika 007, ali sam mislio da trazis bas neki jednostavan dress sat, ali posto vidim da nije bas tako, onda svakako i moj glas ide za Seiko SKX007K2 sa njim nema greske, legndaran model
Izgleda da nisam bio precizan u svom prvom izrazavanju, izvinjavam se zbog toga!
Ne znam, 3.000 je skuplji od onog sto sam u mogucnosti da dam, a i nije mi privlacan mnogo.
Vise mi se dopao, npr ovaj SEIKO SNDC81P1 Chronograph - Satovi - Vitanov Beograd onako na prvu loptu.
S obzirom da te ne privlaci i da prelazi tvoj budzet svakako ga nemoj kupiti odnosno kupi ono sto se tebi svidja, jer ces ti taj sat i nositi, a mi smo ovdje svakako da ti damo potrebne sugstije.
Sto se tice tog modela sto si postavio ako ti se svidja samo naprijed sa Seikom nema greske sigurno bilo da je automatik ili kvarcni hronograf kao ovaj pomenuti model
I ja ti preporucujem isto...Seiko SKX007
SKX007 je legendarni model.Isto i SNZG13 a jos ce i nesto da ti ostane...Ako trazis automatik,onda je to to.
Ako zelis kvarc onda Seiko ili Citizen.
Ako zelis kvarc a da bude Swiss made onda Candino.
Ako zelis kvarc a da izgleda jako atraktivno onda Festina ili eventualno Sector.
U nekoliko recenica to bi bilo to. Ti ces nositi sat tako da je izbor tvoj.Najbitnije da sa nijednim proizvodjacem neces pogresiti.
Pozdrav i dobro nam dosao na forum.
Slobodan
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ok, to je dobro da znam!sa Seikom nema greske sigurno bilo da je automatik ili kvarcni hronograf
Ne... ne svidja mi se izgled.I ja ti preporucujem isto...Seiko SKX007
Aha, ok, uzecu u razmatranje!Isto i SNZG13 a jos ce i nesto da ti ostane...Ako trazis automatik,onda je to to.
Ako zelis kvarc onda Seiko ili Citizen.
Ako zelis kvarc a da bude Swiss made onda Candino.
Ako zelis kvarc a da izgleda jako atraktivno onda Festina ili eventualno Sector.
Da, naravno.Najbitnije da sa nijednim proizvodjacem neces pogresiti.
ZahvaljujemPozdrav i dobro nam dosao na forum.
Pošto ti se SKX007 ne svidja, moja preporuka bi bio SNZG13
Na sajtu sa linka je 88€ sa 5% popusta za članove foruma, ili 9.800 dinara Čak i da platiš carinu i porez, ukupno će biti 12.700 dinara. Sjajan sat za tu cenu.
Inače, moja preporuka je da sat koji ti se svidja probaš kod nas da vidiš kako ti stoji, a da onda nižu cenu potražiš na netu, jer se može prilično uštedeti (nekad može da bude i duplo jeftinije). Recimo, seiko koji si naveo da ti se svidja u toj radnji košta 21.850 dinara, a ovde možeš da ga dobiješ za 9.400 dinara, ili u najgorem slučaju ako platiš carinu i PDV za 12.200 din.
Poslednja ispravka: ckvrlj (19.4.2013. u 11:55)
Bookmarks sajtovi