pozdrav svima.
treba mi pomoc oko kupovine sata cene oko 20 000din.
osnovne smernice pre svega muskisat, da bude sa metalnom narukvicom,analogni, moze a i nemora da ima stopericu.
hvala u napred svima na pomoci
pozrav jos jednom
Dobro dosao na forum!
Moras to malo vise da preciziras, da li hoces automatik ili kvarc, da li u obzir dolaze samo satovi koji se mogu naci kod nas ili moze i nesto sto mora da se poruci preko interneta.
Moj ti je savet da ti iaberes nekoliko satova koji ti se svidjaju i postavis ih ovde kako bi ih zajedno prokomentarisali.
Za pocetak pogledaj neke od sledecih sajtova, pa izdvoj neke favorite.
BPM Satovi & Nakit. BPM Watches OnLine Store
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
www.bomar.rs - satovi, nakit, optika
Poklon Dućan-Muski satovi, Zenski satovi, Vostok, Casio, Swarovski mindjuse narukvice prstenje ogrlice nakit, Deciji satovi
Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
sto se tice automatik ili kvarc nisam puno upucen pa ne znam sta je bolje. hocu satove koji mogu da se kupe iskljucivo kod nas i u prodavnici (oci u oci).
nesto sam vec gledao
evo linkova
Ručni sat J.Springs-BFD064 - Poklon Dućan
Ručni sat J.Springs-BFH002* - Poklon Dućan
Ručni sat Lotus 15789/1 - Poklon Dućan
BPM Satovi & Nakit. Fossil muški satovi Sport kolekcija-CH2600
BPM Satovi & Nakit. Sector muški satovi-3273661025
BPM Satovi & Nakit. Sector muški satovi-3273661045
BPM Satovi & Nakit. Sector muški satovi-3273661125
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16565/4
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16564/4
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16493/A
BPM Satovi & Nakit. Featina - Chrono Bike F16542/6
Jacques Lemans - Satovi Babić
Watch is Watch satovi, prodavnica satova
Nema tu bolje-losije, sve zavisi od onoga sta ti se vise svidja.
Satovi koje si izdvojio su sasvim pristojni.
J.Springs ije Seikov podbrend..
Festina satovi su korektni, kao i Sector.
Sta znam, mozda jedino jos da pogledas neki Seiko, Citizen i Casio, i to bi bilo manje vise to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
moze jedno laicko pitanje, ali bez smeha,sta je automatik a sta kvarc ? kod sata nemam pojma.
Sto bi se smijali, evo procitaj ovdje Automatik vs kvarcni mehanizam. ako nesto nije jasno pitaj slobodno ima ovjde ljudi raspolozenih za objasnjavanje. Dobrodosao na forum
sad sam upravo procitao i mnogo mi je jasnije. moracu da ih i uzivo vidim ovo do sada je bilo samo preko neta. nadam se dobrom izboru.
hvala puno na pomoci
20.000 dinara je dobar budzet za kupovinu novog sata,ima dosta da se izabere za taj novac.Pored satova koje si naveo,ja bih dodao sledeca dva koja sam na brzinu uspeo da izaberem,a da se uklapaju u ono sto si naveo,a i msm da je i brend na mestu po svemu...
Seiko SND253P1
Seiko SNDC47P1
Zdravo svima nov sam na forumu, a i sto se tice satova sam pocetnik planiram da kupim neki sat do 200evra, i sad se dvoumim oko dva modela, pa akos e neko razume da mi malo pojasni koji je bolji koje su funkcije osobine i tako to cena oba modela je oko 18000 kod nas stim sto bih na lemana dobio popust od 20 posto modeli su: http://www.amazon.co.uk/Royal-London.../dp/B008Y21M0S i Jacques Lemans Men's 1-1717D Milano Sport Analog Chronograph Watch: Watches: Amazon.com hvala svima
Poslednja ispravka: Shmizla (10.11.2013. u 10:23) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
Bookmarks sajtovi