Nisam mislio da su kopije . Hteo sam samo da naglasim da modne marke i ne ulažu previše para u neki razvoj satova. Kupiš mehanizam, nađeš kineza da ti napravi kućište, što jeftinije možeš, sklopiš ga negde gde je jeftino i zalepiš svoje ime. Ako se pokvari, zameniš mehanizam koji košta verovatno 5-10e i teraš dalje.
Inače čini mi se da se tebi sviđaju satovi ovog tipa (dizajna)
U-BOAT by ITALO FONTANA
Tako da mislim, ako tražiš takav izgled u tom cenovnom rangu, to su onda modni satovi.
Iskren da budem, i meni se sviđaju neki od satova koje si okačio. Pogotovo Diesel. Ali kad odem u radnju i pogledam ih uživo, uzmem u ruku, moj subjektivni osećaj je da taj sat izgleda nežno u poređenju sa satovima koje trenutno imam. Jednostavno, kad vidim sat kao što je ovaj Diesel očekujem da, zbog njegovog masivnog izgleda ima i odgovararujuću težinu i robusnost. A to vidim jedino na slici.
Ponavljam, da ne bih raspalio raspravu ovde, to je samo moj subjektivni osećaj . Evo, i sat iz mog potpisa, Benarus Moray je rađen vizuelno po uzoru na Panerai satove. Ali, kad njega uzmem u ruku imam osećaj da je neuništiv (naravno da nije ).
Od marki koje su ovde pomenute a upadaju u cenovni rang u kom tražiš sat, na mene najbolji utisak ostavljaju Festina i Sector satovi. Doduše, Sector koji si postavio se meni ne sviđa zbog dva brojčanika, al to je stvar od čoveka do čoveka .
Citizen koji si okačio, Nighthawk, je stvarno dobar sat. Gledao sam ga uživo i jedno vreme je bio visoko na mojoj listi za kupovinu, ali jednostavno kockice se nisu složile, bilo je drugih satova koji su me više interesovali .
Moj ti je savet da odeš i pogledaš ga uživo i da ga onda uporediš sa satovima koje si već gledao. Ovaj Citizen uživo izgleda mnogo bolje nego na slici. Čini mi se da Diesel ima bolje fotografe od Citizen-a. A moram priznati da je malo prenatrpan i za moj ukus. Al verujem da će u nekoj budućnosti biti na mojoj ruci.
U svakom slučaju, sat ti biraš, uzimaš ono što se tebi sviđa, nemoj na ove naše komentare da gledaš kao nešto čega treba da se pridržavaš. Vremenom je svako od nas iskristalisao šta mu se najviše sviđa i odgovara i u tom pravcu i kupuje satove. Kao što vidiš u mom potpisu, mene trenutno najviše zanimaju ronilački satovi.
Bookmarks sajtovi